Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

liabmw
ja má na starosti galériu a keďže ťa poznám z omlazení,tak mi pošli fotky tvojích prsiek,ja ti založím album v našej galérií a ostatné sa dozvieš cez mail. Tak teda pošli to na tento mail: galeria@zoznam.sk

Zuleko

Baby neviete ako je to v chirmede, napríklad ak sa nagor implantáty vyrábajú sériovo do veľkosti 560 ml a ja chcem napr.600,čo musia vyrobiť či tam bude iná cena?

gossip_girl

Katka,
no mas ich velmi pekne, pekne ti vyplnili hrudnik :) A ako pozeram nemame len prsia rovnake pred ale zda sa mi ze aj postavou sme podobne. Len sa mi zda, ze mas trosku asymetriu? Ale to je asi normalne ked je to tak kratko po a je to asi opuch vid Kleopatru ta to mala ovela viac a ma ich krasne teraz..

lilabmw

Hm mozno hej aj sa pytal ze ake chces a ja hned ze okruhle on ze vidim ze ste rozhodnuta tak vas nebudem ani prehovarat.Ja nechcem anatomy mne sa praveze paci ked nie su az tak prirodzene.A dudam ze aspon tie trojky mat budem.Ake si mala (zajacik)svoje prsia pred opkou?Ja mam len male A.