Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jazz24

zuleko

tak predsa ides do vacsich:))kedy mas termin?aj ja asi pojdem do vacsich:)a tu pusu si si uz dala?viem,ze si rozmyslala o sposobe zvacsenia,tak ma zaujimalo co si zvolila:)

Petulielienka

Baby čo ste potrebovali na opku tu komplet zdravotnú dokumentáciu od obvoďáčky,robili niekomu iba výpis? Lebo mne moja doktorka robí problémy že mi nedá celu kartu,myslite že to bude stačiť?
Bože medailu tomu kto vymyslel toto fórum,lebo by sestričiek už zo mna porazilo čo by som furt vyvolávala ;-))

zajacik_006

nové fotky majú luciaaa1 a drndula.
Drndula od teba mi prislo 6 fotiek a z toho 2 poškodené,tak som ti nahodila spoň 4. Pekné ich máte dievčence.

luciaaa1

drndula
ja som posielala z môjho stareho emailu na azete a nechodili, zaregistrovala som sa priamo na zozname a už prišli :-) ale to len ak by sa ti chcelo :-)

drndula

Katka54,

Hej Uz ich máš*?mne ešte nic neprislo,Uz očakávam každým dňom že príde teta postarka s balíkom,a akú máš velkost?Ja som Dala 36/38 tak dufam ze budu ok. Teším sa uz na ne.ty si s nimi spokojna? A jasné ze dám potom foto,posielala som teraz zajacikovi fotky naholo,Nic jej neprislo...tak som zvedavá.