Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

zajacik_006
áno pred rokom som bola na OP,Ja som chcela vždy väčšie prsia,a hneď po prvej opke som povedala doktorovy,že som chcela väčšie,takže ja som tesne po prvej opke bola rozhodnutá,že ak to bude možné pôjdem na druhé zväčšenie,deti nemám a ani tak skoro neplánujem mám len 22.

Petulielienka

Katka54
Ved nepamatas som chcela ten tvoj termín ;-) k Červeňovi,mala som mat 18.8 ale ty si mi poradila že mám zavolať či sa náhodou neuvolnilo tak som hneď ráno volala a sestricka našla voľný termín..vďaka tomuto fóru a vlastne aj vďaka tebe som vedela že sa menili termíny tak som mala šťastie..hroooozne som sa tešila,27-ho idem na tooo ;-))
Inak krásne prskaa chvaalim

zajacik_006

zuleko
nedá mi sa ťa nespýtať,veď ty si bola pred nedávnom na opke,však? A prečo už tak skoro chceš väčšie prsia? A máš už detičky?

Mery NR

almagest80,lilabmv
ja som bola minulý týždeň v utorok u Očenáša v NR a som krpatejšia ako vy :-) 158cm a 47kg, mám Arion 320ml, anatómy. S veľkosťou som zatiaľ maximálne spokojná, sú presne k mojej postave, ani veľké ani malé. Ešte uvidím aké budú o mesiac :-)

Katka54

Petulielinka,

áno, bude ti stačiť aj výpis zo zdravotnej dokumentácie. Aj v pokynoch je to písané, že buď celú zdravotnú dokumentáciu, alebo potvrdený výpis.. Kedy máš termín a komu vlastne ideš?

almagest80

Lilabmv
ja idem tiez k Mudr. Ocenasovi ale 12.3.a budem mat 320 Arion anatomicke...ja som tiez taka mala 165cm a 50kg, takze dufam ze tieto mi budu dost...nerada by som potom lutovat ze som mohla mat vacsie. A dufam ze sa to bude aj dobre hojit. Vsak ale pan doktor ma zlate rucicky co som pocula, tak mu plne doverujem. Potom ti dam vediet ako som dopadla, kedze ty mas az po mne :-)
Pozdravujem ta

Katka54

gossip girl,

no, sú ešte také opuchnuté tam, aj ja som si všimla na fotke, že jednu bradavku mám nižšie, možno bude potrebné aj nejaké vyrovnanie, ale ťažko to hodnotiť po 24 hodinách. A keď ma fotil Dr., tak som nebola na oboch vystretých nohách, tak dúfam, že aj preto ten prvý pocit z nerovnosti.. Veď uvidím na kontrole a keď sa začnú usádzať.:) Sama som zvedavá.:)

drndula,

tiež som si objednala 36/38. Ružová je krikľavá, oranžová je obyč oranžová, ale pekné sú. :) Inak tie tvoje nádhery sú naozaj veľmi pekné, pekne sa ti usádzajú, naozaj môžeš byť spokojná..:)

Zuleko

Jazz24
Ahooj,áno áno chystám sa:-))Ešte neviem termín no chcela by som prvý aprílový týždeň,a tento týždeň chcem zavolať do chirmedu a ísť na konzultáciu predbežne musím to skĺbiť so skúškami v škole s prácou a tak ešte došetriť posledné peniaze a môžem sa do toho pustiť, a ty ako koľko ml máš teraz?a koľko by si chcela,pusu ešte nemám,nevedela som akú metódu ale kámoška si dala teraz kyselinu a super to má tak asi rovno pri op si dám aj pery:-)

drndula

Zajacik,

Blbne mi ten mobil vidím,ďakujem ti teda moc aj za tie štyri kusy,neviem prečo pridu poškodené..cmuk