Zuleko
a akú máš výšku,váhu a cm pod prsiami? Stále mi vrta hlavou,že či nechceš počkať radšej po deťoch? Možno si už pevne rozhodnutá a nevieš čo také tehotenstvo,či kojenie obnáša. Ja som svoje prsia mala krásne,pevné dvojky. V tehotenstve sa mi zväčšili na 6tky a potom ešte kojenie k tomu. Prsia ako kamene,naplnené mliekom,keď si deti zmysleli dlhšie pospať. A po krásnych a pevných prsiach ostali len vyťahané kožky,vechte. Určite mi dajú za pravdu žienky,ktoré už majú za sebou tehotenstvo,kojenie a ostala im na hrudi len spúšť. To nás dohnalo ísť na opku,aby sme to ako tak spevnili a zodvihli si sebavedomie. Nebudem ťa klamať,mne sa tiež veľmi páčia veľké prsia,ale nie za každú cenu. Viem,že každá sme iná,každej sa páči niečo iné,ale moja skromná rada je,že či si radšej nepočkaš až po deťoch.Lebo ísť teraz zas a znova na opku,potom po pôrodoch znova...mi príde nezmyselné. Stále dookola platiť,pod skalpel ľahať. Neviem,či si aj ty v galérke,ale tam je toľko žien,čo im tehotenstvo dalo na prsia zabrať,napadá mi taká lucy1990, Lucy009,ja... Nemám najmenšie právo ťa prehovárať,je to tvoje telo,tvoje prachy,ale fakt skús zdravo prehodnotiť kedy na znova ísť.