Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

ZULEKO

Uplne suhlasim so Zajacikom,skus si pozriet niekore foto bab po kojeni a detoch,Ja mam len jedno a tiez mi prska padli za obet z plnych dvojok zostali padnute jednotky...

zajacik_006

Zuleko
a akú máš výšku,váhu a cm pod prsiami? Stále mi vrta hlavou,že či nechceš počkať radšej po deťoch? Možno si už pevne rozhodnutá a nevieš čo také tehotenstvo,či kojenie obnáša. Ja som svoje prsia mala krásne,pevné dvojky. V tehotenstve sa mi zväčšili na 6tky a potom ešte kojenie k tomu. Prsia ako kamene,naplnené mliekom,keď si deti zmysleli dlhšie pospať. A po krásnych a pevných prsiach ostali len vyťahané kožky,vechte. Určite mi dajú za pravdu žienky,ktoré už majú za sebou tehotenstvo,kojenie a ostala im na hrudi len spúšť. To nás dohnalo ísť na opku,aby sme to ako tak spevnili a zodvihli si sebavedomie. Nebudem ťa klamať,mne sa tiež veľmi páčia veľké prsia,ale nie za každú cenu. Viem,že každá sme iná,každej sa páči niečo iné,ale moja skromná rada je,že či si radšej nepočkaš až po deťoch.Lebo ísť teraz zas a znova na opku,potom po pôrodoch znova...mi príde nezmyselné. Stále dookola platiť,pod skalpel ľahať. Neviem,či si aj ty v galérke,ale tam je toľko žien,čo im tehotenstvo dalo na prsia zabrať,napadá mi taká lucy1990, Lucy009,ja... Nemám najmenšie právo ťa prehovárať,je to tvoje telo,tvoje prachy,ale fakt skús zdravo prehodnotiť kedy na znova ísť.

bimbi

Baby, dakujem vam za odpovede, co sa tyka poop.podprdy, tak si nejdem zatial druhu kupovat.. aj tak neviem ci mi bude dobra velkost.. inac velmi dobra je adidas sportova, 3-ka na najvyssiu zataz, baby ju chvalia, ze je pevnejsia a lepsia ako ta pooper.

Zuleko

Jazz24
Neviem aká tam bude cena tých implantátov,ale dufam,že bude rovnaká a že nič sa tam nebude meniť keď 200 ml a 500 ml stojí tak isto tak hádam aj 600 ml bude tak isto stáť:-)))Bola som dávnejšie len na takej predbežnej konzultačke a vravel mi že by aj 625 ml mi vedel dať,ale stačí tých 600 ml si myslím,no každopádne zavolám tam a objednám sa na konzultáciu nech viem čo a ako:-)))

jazz24

Zuleko

ja mam 410 anatomicke:)ja mam len necely mesiac po opke a uz spekulujem,ze vacsie:)ja by som chcela urcite 600ml mozno aj viac:))tebe ich vyrobia na "mieru"? daj potom prosim vediet ako je to s cenou,ked ich vyrabaju mimo standartnych rozmerov:) kyseliny si dala kolko kamoska?mne to v mieste vpichu trosku zatvrdlo a este stale tam mam taku drobnu gulicku..rozmyslala som aj o aquamide,ale bojim sa .. drzim palce,nech ti to vsetko vychadza ako si predstavujes:)

almagest80

vladka 19
Ano robi vo Zvolene, tam na operacnej sale. Vraj je tam uplne super team, tak spolieham. Ocenas ma na Essur clinic konzultacku a aj operacny trakt ale iba ako jednodnovu chirurgiu. Takze tak. Jaj aj sa tesim, nech to mam za sebou.
A teda to necham asi na tych 320 Arion nebudem to asi silit aby som nevyzerala ze chuda a kozy neumerne velke...kazdopadne to bude lepsie ako teraz. Tak musim sa odfotit a pridam sa k vam do galerie baby..rada si pozriem aj vas co to uz mate stastne za sebou.
a ozaj Vladka teba by akoze kde operoval? tiez Zvolen?

Katka54

Petulielienka,

jasnééé, už si spomínam, prepáč.:)) A inak super, teším sa s tebou, že sa ti to takto tiež pošťastilo..takže o 2 týždne ideš na to.;) Tak sa budeš už aj ty cez leto vytešovať z nového výstrihu.:) A už máš za sebou aj konzultáciu? Na čom ste sa dohodli? A ďakujem, doktor Čé je super, budeš aj ty veľmi spokojná..:)

zajacik_006

vladka
tuším tenda1 tu spomínala,že dr.Očenáš ešte na svojej klinike v BB nemá operačnú sálu a chodí operovať do Zvolena. Spýtaj sa tendy,ona bola tam operovaná.

Mery NR

almagest80,
mám v galerke ako každá z tadiaľto z fóra. keď sa tam chceš dostať pošli fotku svojich pŕs teraz pred opkou na galeria@zoznam.sk, napíš aj svoj nick z fóra. zajacik006 ti potom pošle inštrukcie na galerku. tam ma nájdeš. keď ti doky povedal, že 320 ver mu, určite ti to vypočítal podľa veľkosti hrudníka. mne tiež povedal, že keď chcem zmestia sa mi aj 350, ale 320 budú akurát a je to tak. aj keď som ešte málo po opke a sama vidím, že každým dňom sú menšie a menšie ale ja nechcem veľké bomby. také dvojky trojky mi úplne stačia a také budú na sto péro

almagest80

Vladka19, Mery NR
mna bude robit vo Zvolene, lebo ja som z BB, tak to mam najblizsie.

Mery tak ty si spokojna? lebo ja rozmyslam medzi 320 a 350...nie som si ista ale doktor povedal ze asi lepsie budu vyzerat 320...mas ty fotky? mohla by som ich vidiet?