Ďakujem baby za rady,ja som to prehodnocovala už veľa krát doktor mi povedal,že tak či tak viac-menej každá jedna žena po kojení musí ísť zas na opku.Vravel,že sa to potom bude riešiť,že mi urobí modeláciu a vloží nové implantáty po tom tehotenstve,ďalšia vec je že mám len 22 a určite nechcem čakať kým budem mať dieťa a až potom ísť do väčších keď po väčších prsiach túžim teraz,a možno ani deti nebudem mať(nechcem aby to vyznelo zle,ale niesom ten typ,že keď vidím malé dieťa rozžiaria sa mi oči,teda zatiaľ)preto sa nechcem spoliehať,že si ich dám až potom,pretože potom už nemusí byť,verím,že sú ženy,ktorým sa v tehotenstve zväčšia prsia o 3 čísla no sú aj také,ktorým sa zväčšia len o číslo,do ktorej skupiny budem patriť ja neviem povedať,samozrejme neviem čo tehotenstvo narobí s prskami a aké ich budem mať.Len tak pre prípad uvediem,že mám kamarátku,ktorá má 330 ml a ja mám 390 a ani zďaleka sa na nu nechytám so svojími prsiami,tým chcem povedať,že nie vždy 600 ml vyzerá obrovsky..možno ja s tými 600ml budem vyzerať tak ako ona s 330 ml...pozerala som kopu stránok napríklad loveyourlook a je tam kopu žien,ktoré majú 600 ml a nevyzerá to ani náhodou ako 600 ale oveľa menej,každopádne pôjdem na konzultáciu a uvidím,keď my aj doktor povie že v žiadnom prípade si to nemám dávať tak ma to možno zastaví,no viac menej som teraz presvedčená,že do toho idem...každopádne ďakujem Vám veľmi pekne za vyjadrenie názoru:-)