Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Vasen09
Chcem ísť opäť do Chirmedu k doktorovi Kačmárovi,operoval ma aj prvý krát,a som s nim veľmi spokojná,on je jedno zlatíčko,veľký profesionál:-)

Zuleko

luciaaa1
Nemôžem povedať,žeby teraz som nemala pekné prsia,naopak mám pekný tvar aj všetko ostatné len tá veľkosť...a viem,že mi to nedá pokoj kým si tie väčšie nedám a aj doktor na mne vidí,že ich chcem a vravel,že ak to nie je len rozmar,že sa mi máli, a že ak po nich túžim dlho nemá význam čakať..

vasen09

luciaaa1,
prave som pozerala tvoje foto, tiez krasne prsia! :) mne sa pacia tie vacsie implose,viem, kazdemu podla chuti, ale podla mojich skusenosti viem, ze kazda baba by isla do vacsich, takze ak niekto nechvali, je to len ticha zavist :D mas ich naozaj velmi pekne k tej chudunkej postave,super :)

vasen09

Zuleko,
nemas zaco :)
no co ti poviem, tvoja vyska/vyha a k tomu 600ml, budes riadna šupaaaaa!! :) juuuj, ved sa sama rozhodnes ,ale podla mna nebudes lutovat :)

kto ta ide operovat?

peta11

Baby pisala som asi pred dvomi týždnami mail dr Červenovi a zatial mi ešte neodpisal, niečo som sa ho tam pýtala. Odpisuje on vobec na maily?
Písala som mu na ten čo ma na stranke Novamedu - dcerven@novamed.sk

luciaaa1

zuleko
ja mam miery dosť podobne, 172cm, 54-55kg hybe sa mi vaha, tiež sa mi vtedy zdlai 300ml že škoda, že nemam väčšie, ale mala som ich podla mna velmi pekne, tak som to nechala tak, ale držím tiež palce, ja mam teraz 500ml

Zuleko

Vasen09
Ďakujem,veľmi pekne za podporu,veľmi dobre mi to padlo ,ja mám 171cm a 53 kg pod prsiami mám 72...ja hneď po prvej operácii ako ma zoperovali som povedala doktorovi,že som chcela väčšie a že onedlho ma tu bude mať,od začiatku som presvedčená,že tie väčšie prsia jednoducho chcem..Určite Vás budem informovať ako to prebieha,a aký bude nakoniec výsledok:-)))

vasen09

Zuleko,
neviem sice tvoje miery, ale ak preferujes vacsie prsia a doktor(aj ked neviem ktory), ti odporucil aj 625ml,kludne chod do 600ml urcite,nemas sa coho bat, deti,ako sama pises este neplanujes,..aby si bola spokojna, kazda baba si po opke zvykne a isla by este do vacsich, ja mam 450ml, som necele 3mesiace po opke, uz som tak zvyknuta,ze by som isla aj na viac hadam :DD ale ja som krpec a mala som nulky ;) pred opkou ma vsetci odhovarali, teraz mi sklanaju poklony haha,.. mam blizku osobu,ktora ma 700ml a je nadovetko spokojna, ziadne vlnenie,krasne prsia :) takze smelo do toho :)) ja mam vysku 165cm, ty mas zrejme viac,..minule som pozerala galerku,babizna ma 515ml, uz si nepamatam nick,tiez ma krasne prsia :)) nedaj sa odradit, normalne sa tesim aj za teba :O) :D

Katka54

drndula,

ani sa mu nečudujem..;) Ty si mala nejaké modriny po operácii? Mne na boku jedného prsa cez podprsenku fajnová modriniska presvitá.. Dúfam, že sa to rýchlo vstrebe a je to bežná reakcia po opke..