Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Katka54,

Nooo Ja som nemala modriny, vobec...upravi Sa ti to,zahoji,zmizne,lebo Je to ubolene zvnutra ked tam pracoval tak aj doudieral...esteticky to asi Nie je nic moc ale co Uz....;$$$

Katka54

Petulielienka,

však ale ja to nejak nestíham sledovať, že kto kedy bol-nebol..už nás je toľko.:) A na akých implantátoch ste sa dohodli?

Lucy1990

vasen09

Ak si myslela mna s tymi 515 ml, tak dakujem za pochvalu :-))) ked som bola na stichoch, tak sme sa bavili, ze mi mohol dat aj viac doktorko :-)))

Petulielienka

Katka54
Jasneeee ja som už bola na konzultácii,bez toho by sa asi nedalo nie ;-))) teším sa hrozne ale aj sa bojím aby to nejak nepadlo,aby som neochorela,nedostala herpes(čo ja mavam dost často) ale hlavne ešte som nedostala menzes tak už ho stále čakám čakám len aby som nemala počas,niekto tu spomínal že prvý a druhý deň menzesu doktor neoperuje tak neviem či to je pravda ale každopádne som z toho v strese ;-)

luciaaa1

vasen09
chcela som sa pozrieť na tvoje, ale neviem ťa najsť :-)))

a odkedy som na omlazení zbadala prsia barbora10 tak som si povedala že asi krajšie som nevidela, pre mna No.1, take nadhery sa daju vyčarovať asi nepokazeným prsiam tehotenstvom a kojenim,ale nemala som čas prezerať albumiky, určite su aj všetky ostatne pekne :-)

luciaaa1

vasen09

velmi pekne dakjem, ja dufam, že budu pekne :-) moja postava, hlavne brucho otras, najprv som 2 týždne pred opkou jedla z nervozity, teraz z nudy, ale jem všetko čo vidim :-( musím potom na sebe zamakať :-D
na jednej strane chapem, baby neradia zle, po pripadnom tehu a pôrode musia dať väčší implantat ako bol, alebo potom kompletnu rekonštrukciu, kde nadbytočnu kožu odstrania, ja som rada že som mala menšie a teraz mam tieto, už dufam nebudem musieť absolvovať vymenu implantatov, nechcelo by sa mi to podstupovať tretí krat, ja som celkom problematický pacient, velmi krvacam

vasen09

luciaaa1, Zuleko
ja som isla z nuliek na tych 450ml, ziadne problemy, bolesti po opke, strie, zvlnite implose, proste tak ako to ma byt,...
... uz teraz viem, ze ak budem mat niekedy druhe dieta, potom dam este vacsie :D komu sa nepaci, nech nehladi, nie? :D