Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

4pegy4
No konecne to mas za sebou. :-)
Blahozelam. :-D
Fakt ti je tak hrozne? Z akeho dovodu, len pre ten nos? Prsia bolia menej ako pred 5 rokmi?
Mna inak napadlo, ked so tie prve dni po opke nevedela poriadne v tej narvatej podprde dychat, ze keby si dam robit zarovno aj nos, tak sa zadusim. :-S
Mne ked supne, mozno sa tiez dam na nos, ale podla mna to musi byt paradicka po opke, ked nos samotny vraj nejako zvlast neboli, hybat sa mozes, akurat vyzeras ako mimozemstan. :-)

Zuleko

Jazz24
Ďakujem veľmi pekne to sa tak dobre číta,take povzbudzujúce slová,ale chápem aj baby ktoré sú proti a vôbec sa nehnevám..a doki povedal,že je veľká pravdepodobnosť,žeby som potrebovala po tehotenstve aj s 390 modeláciu, a už keď sme pri tom ako sa dostanem do galérky nech kkonečne po roku aj ja tam pošlem svoje foto:-)

Mery NR

lucy1990, xantipa, nelly, baby krátko po opke
mňa takto na večer tak strašne bolia, štípu, pália jazvy pod prsom, vy to nemáte? už ma chytá panika, či to je ok, či tam nemám nejakú infekciu. hlavne ľavé. spomínala som vám, že tam mám nahromadenú krv, kvôli tomu, že som nemala dreny. do kelu, dúfam, že to bude v poriadku :-(((
niekto už bol na prečistení?? dúfam, že sa mi tá krv do budúcej kontroly vstrebe

jazz24

Zuleko

presne tak ak po tom tuzis daj si to:)najviac si prska uzijes teraz:)a sama viem,ze nie je prijemne sa uspokojovat s niecim ak tuzis po inom..a zivot je prilis kratky na to,aby sme si neplnili sny,ktore su mimochodom dostupne:)ziadne "potom"alebo "po dietati" nemusi nikdy byt,ale moze:)dolezite je aby si bola spokojna!:)a nikto ti nezaruci,ze modelaciu by si po dietatku nepotrebovala aj s 390 a potom by si bola smutna,ze si si nesplnila sen,lebo si sa bala co po dietatku:)drzim palce..budes kocka velkaaa!

Petulielienka

Katka54
Budem mat ES 450 VP okrúhle..trošku váhal nad tým tvarom,ale nakoniec odsúhlasil čo sa hrozne teším len tam bola podmienka že min.400 aby sa to vyplnilo,čo mi neprekážalo,ja by som tak isto brala aj 600 ako kočky dole spomínali ale chcem určite ešte jedno dieťa a na prvý krát sa aj tak tak veľa nedáva..ale naozaj tebe ďakujem,si mi napísala že mám skúsiť zavolať,že zato nič nedam,tak som skoro vôbec nespala a o 8:00 hneď volala,moc som nedufala ale tá super najmilsia a najlepšia sestricka,že no počkajte včera sme tu toho kopec menili tak pozriem čo niečo nezostalo ;-))

4pegy4

ahojte

som uspešne po opke.cítim sa pod psa :-(( baby ktoré ste mi hovorili že ste mali naraz opku nosa a prsiek závidím ked ste hovorili, že to nie je také zlé.ja vela vydržím, ale je to dosť zle:((( necitim žiadne chute, môže to byť????
do galerky hodím neskorčie fotky ked sa budem citit lepsie.dostala som domov tie moje staré implantáty a musím povedať že ktorá máte obavy z ES nemusíte.sú po 5 rokoch ako nové.
všetkým držím palce, ktoré máte opku pred sebou.držte sa, neolutujete :-))))

luciaaa1

vasen09

máš ich prekraaaasne x-) dokonalé, klobuk dole :-) ale nedala by som si na tvojom mieste väčšie, až ked si ich pokazíš tehotenstvom ;-)

gina3

Ahojte kočky, som tu nová, ale vaše príspevky hltám už niekoľko mesiacov. Mám už po konzultácii, samozrajme u Dr. Červeňa. Opku mám v máji.