Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

xantipa163

Hihi, ano, robila, uz 3 krat :-)) muz ochkal za mna, mna to neboli.

Mery NR

Radsej si do toho neryp, nech nieco nepokazis. Mozno stipe to, ze sa to vstrebava, neboj :-)

jazz24

Zuleko

:)) posli foto zajacikovi na galeria@zoznam.sk a ona ti posle instrukcie:) som teda velmi zvedava na foto!:)

Mery NR

takto keď si stláčam prsia ma už nebolia nikde len tam pri tej ľavej jazve. aj mi pekne mäknú. hore a na bokoch sú už mäkké. podľa mňa na tú bolesť mi pridáva aj to, že som dnes krámy dostala.

jazz24

4pegy4

gratulujeem:))no je to individualne asi.. neboj bude lepsie hlavne,ze uz si po:)a ano ani ja som nevnimala chute..je to asi prepojene:))a co sa tak zle citis?nostek neboli,ci teba ano?

Mery NR

Lucy1990,
modrinu som tam nemala, ani nikde inde. pozerala som tvoju jazvu hneď po opke, ty ju máš peknú. ja som ju na tej kontrole mala strašne opuchnutú a fest :-( riadny hrbol tam bol a doky hovoril, že to je nahromadená krv ktorá by mala cez dreny vytiecť, ale keďže Očenáš nedáva dreny mi to tam zastalo a to sa po čase vstrebe. musím prestať na to myslieť, lebo si len sama privolám nešťastie. už som dnes rozmýšlala, že si odlepím ten veľký leukoplast a pozriem sa, ale to bude asi horšie..

xantipa163

MeryNR
aj mna obcas bolia, stipu jazvy, ja som teraz robila masaker, som si odlepovala nalepky z nich, my ich mame kazdych 4-5 dni prelepovat, akoze jazva je prelepena len cisto tym leukoplastom....no dalo mi to zabrat...som sla po milimetroch a pod sprchou, nech sa trochu uvolni ta paska.

Baby od Cervena...to dokedy to mam takto menit kazdych 4-5 dni? Az do kontroly?

Lucy1990
ty si to uz robila?

luciaaa1

pegy, zajtra bude lepšie, uvidíš :-)

ja som si hned po operacii povedala, že by som nezvladla dať si ešte niečo k tomu, bola tam jedna pani prsia + viečka, a pritom som mala tie "stare" implantaty pod svalom, ale mne je po narkoze dosť zle, a to som ju mala až 2x v jeden den :-))) tak ja by som sa na dve plastiky naraz nedala nikdy nahovoriť

Lucy1990

Mery NR

Ja jazvy necitim, nestipu ma ani nic, ale to co si spominala, ze na mieste jazvy mas opuch, tak to mam aj ja, taky hrbol. To je ta nahromadena krv? Alebo mas aj modriny?