Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

jazz24

A obvod 70, alebo 75? Ja som si skusila jednu co mam doma 75D a bola mi mala :-)
Podla tabuliek to vychadza na F, lebo obvod pod prsiami mam 67-68 cm a cez 95 cm.

jazz24

a inak co sa tyka jaziev po modelacii,tak kamoska ich ma uplne neviditelne skoro a naozaj nezvelicujem!ale ona sa o ne patricne starala:)chodila na nejaku specialnu lampu a milion kremov mala:)ale naozaj supeeeer vysledok!a je 2-3 mesiace po!

lucy1990

F??!;) fuuuha:))) ja ked som bola skusat tak mi sadlo D a E:)

4pegy4

baby

nie nebolí ma nos, len je to strasne nepríjemné, neviem sa poriadne nadýchať.a prska sa mi zdá že lepšie znášam ako pred 5 rokmi.
len tie dve veci dokopy, je to brutál.

inak noštek som si pozerala a od spodu je širší, dúfam, že len od tampónov :-))))

Lucy1990

xantipa163

Ja si ich menim aj kazde 2 dni - hadam to nevadi..ale v papieroch je ze kazde 3-4 dni. Mne sa ziada si vymenit to skor :-)

xantipa163

Lucy1990
To si frajerka. :-)
Preco uz 3x, mne hovoril, ze kazdych 4-5dni...
Mne povedal, ze sa mam sprchovat aj s tymi paskami, ja ich vzdy vetram taku hodinku-dve, nech sa tie pasky vysusia.

tenda1

almagest80 , vladka

ja som bola u dr.Očenáša vo Zvolene- Medicentrum , odporúčam ho , zlaté ručičky , veľmi milý a ľudský , sestričky super aj chrbát mi masírovala v noci :-)

A tiež som z BB tak držím palce , budeš veľmi spokojná , ja mam 390 arion a supeeeer

Lucy1990

Inak dnes som pozerala tabulky velkosti podprseniek a pravdepodobne budem zhanat 70F. Asi si ju budem musiet objednat cez net, len ci mi sadne...