Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vasen09

lucy1990, luciaaa1

dakujem baby, tam este boli kadeake, teraz sa uz usadili :) no ale mam casu nafotit to a poslat? :DD uz niekedy musim

luciaaa1,
ja som uz kojila, dieta mi je tak po oci hahaha, za chvilu si budeme hadzat mincou, ktora ide do ministry :D,ale dik,mala som č.1, ked som porodla č.3, ostalo mi č.0, ..a teraz 97cm :)))

jazz24

lucy1990
teraz ti budu viac:))
inak ja som si ich vedela pekne vyvalit aj pred opkou:)len ked som dala tu zazracnicu dole,tak bolo prekvapko:DD aj frajer mi povedal ked ich este nevidel hole,ze som vyzerala byt ceckata:))ale samozrejme az neskor mi to povedal:)

gina3

xantipa163
mňa opka čaká, to s tým dýchaním po je naozaj až také zlé? Myslíš bolesť alebo že sa nedá zhlboka nadýchnuť? Lieky proti bolesti to pomáhajú zmierniť? Z tohto som dosť vystrašená:)

Lucy1990

jazz 24

Ano, vystuzene a s vankusikmi ale resne ten isty problem co ty som mala, ze v mensich mi zboku vyliezali :-))

jazz24

lucy1990

tak to je dobra zmena:))a vystuzene ci nie?ja som nosila,tiez C,ale hrube push-up,ale 3-ky som urcite nemala len mensie mi boli male..z boku mi vytrcali:))tie co som skusala teraz boli nevystuzene s kosticou,tie by som si pred opkou mohla dat akurat na kolena:DD

jazz24

Lucy1990

no ja mam pod 70,ale v obchode su vacsinou 75,tak 70 som ani neskusala:) jednu mali teda 70, ale to bola pusch-up a nesli mi este dat do nej prsia,ale bola paradna, ruzova DKNY zvacsujuca o 2 cisla:))myslela som,ze pusch-up uz nebudem nosit,ale niekedy budeem:))