Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

jazz24
Ďakujem:-))))

Lucy1990
Našla som ťa prsia na 1*** :-)))super práca!Už sa teším keď aj moje budú také pekné veľké:-)))

Lucy1990

vasen09

To by som na teba nepovedala, ze uz mas take velke dieta :-)))

zuleko

to som ja :-) tusim som az na 6-tej strane, ale je jeden zlepsovak, hore je napisane serazeno podle data vytvoreni, tam ked kliknes, tak si mozes dat podle data porizeni a vidis albumy ktore boli posledne nahodene :-)

jazz24

Zuleko
kraaaasne su aj teraz!:) a nasa lucy 1990 je na 6.strane:)

Lucy1990

kraaaasne velke:))inak rozdiel medzi nasimi impl. v projekcii bol len 2 mm,ze?a tusim na sirku a visku 1cm..tvoje su ale vacsie:)musim pridat foto aj ja,len mne sa nepacia fotky,ked sa fotim sama a frajer tomu to uz ide na nervy:)stale ho len otravujem s nimi:))tak ked pride kamoska:)

vasen09

Zuleko,
515ml ma Lucy1990,myslim, juuj, tolko nickov,ze uz sa mi pletu, ale myslim, ze to je ona:)) pozri si, nech naberies insirace;) :))

gina3

Petulielienka
Ja mám mať ES 445ml anatomické. Podľa tabuliek je to ale väčší imploš ako tvoja 450. Aký máš základ? Ako sa ti podaril vybaviť termín opky skôr?:)