Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jazz24

drndula

dakujeem: -*

zajacik_006

ak ta mozem poprosit,vymazala sa jedna foto,a nesedi k nej popis:)poslem do mailiku:)dakujeem:)

drndula

Jazz,

Ja som asi slepa ale ziadny ani centimeter tam nevidím,iba parádny hrudník..skvelé...paráda,krasne sú a aké veľké

gina3

Petulielienka
Ja mám také poklesnuté polky, po deťoch, veď to poznajú viaceré. Počas tehotnosti vyšli na 3,5 a potom to upadlo. Miesto na väčší imploš je:)Kedy máš tu opku?

jazz24

Lucy1990

dakujem:)hej maknu pekne:) a je vidno ten centimeter:)do sirky je ich dost,len projekciu by som chcela vyssiu:)) vyzeraju ako by to bol stredny profil a je to vysoky:)

Petulielienka

Gina3
Vybaviť? ;-) ani nijak ja som to uz pisala,baby tu asi pred mesiacom písali že sa veľa babam menili termíny tak som skusila zavolať a bolo ;-) no ja ani neviem aký mám základ ja som vždy moduly pushupky ale take dvojky asi vykojene možno jednotky žiadna sláva ;-) a ty?