Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

drndula

Krasne ich mas, velmi pekny tvar :-)

Mery NR

Poslala som zajacikovi foto jaziev po 2 tyzdnoch, tak mozes kuknut :-)

xantipa163

gina3
ono to horsie dychanie je tym tlakom implosov+mas dost stiahnutu elasticku podprdu.
Ale tabletky od bolesti to ulahcia, ja so brala Flector a po nom sa vo vseobecnosti dost ulavi, aj pri dychani, aj od bolesti.
Ked som nechcela davat lieky, tak som si kusok uvolnila zips na podprde a som to predychala. Ale to je len tie prve dni, neboj. :-)

lana12

Ahojte,chcela by som Vas poprosit o radu,
mam ist o mesiac k dr. Zacharovy na 345 ml anatomicke, ma niekto snim skusenosti alebo ste poculi mozno aky je?

ponukali mi aj dr. Sisku , poradte mie ak viete aky su.

Vopred velmi dakujem

ajka1988

ahojte
chcem sa spýtať, som bola v pondelok na vyberaní štichov a dnes som si všimla že jeden štich pod pravou pazuchou mi zabudli vybrať vadí to? či sám odpadne?

jazz24

gina3

tak zaklad som mala 1,5:)aspon tak povedal doktor:)a teraz som kupovala nevystuzene s kosticou 75D a E:)pred som nosila 75C ale uplne vypchate hrube pusch-up,nevystuzene C-cka by mi boli asi uplne velke pred:)ak chces daj sem mailik a poslem ti foto:))ale ja nie som asi celkom" normalna", co sa tyka pohladu na velkost:)mne sa totiz pacia naozaj velkeee:)pre ludi s "normalnym"pohladom na tieto veci mozno az obrovske:))

gina3

jazz24
Ty máš 410ml anatomické? Ja mám mať 445ml anatomické, nie som ešte v galérke, písala si, že by si išla do väčších. Koľkatky Ti vyšli teraz? Aký si mala základ, až si to viem na sebe približne predstaviť:):)