Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucy009

jazz24,vasen09,zuleko
baby ked citam tie vase prispevky o mega kozach;) tak ste ma normalne navnadili, aj mne sa hrozne pacia velke a vzdy som tuzila mat velke..aj ked suhlasim so zajacikom006 ze je urcite rozumnejsie ist do velkych az po tehu,ale zas je pravda ze ked je baba este mlada zaba ako Zuleko ;)tak preco nie, nech si ich poriadne uzije;). No ja si tusim to moje tehu naplanujem skor:) v tomto mam jasno, baby este urcite chcem a mozno aj cim skor tym lepsie. Mala som v plane tak do 3 rokov tak to posuniem o rok skor a z jari buduceho roku sa pustim do toho;)

leus

jayy
krasne ich mas, mne to vobec nepride ako VP, skor ako stredny, alebo anatomy...posledne cerven ma same vydarene prace

Lucy1990

Mery NR

Ja som si ich az dnes poriadne poobzerala, vyzeraju celkom fajn tie jazvicky, hadam do leta budu menej vidiet :-) a tiez si myslim, ze to vcerajsie stipanie mohlo byt kvoli menzesu, aj ked sestricka mi hovorila, ze mozu postipkavat.

lucy009

Dakujem :-) veru, kazdy den su krajsie, uz sa tesim ked zmaknu :-)

xantipa163

Keby som nevedela, ze si bola na opke, tak si myslim, ze su tvoje od prirody :-)

jazz24

Krasne ich mas naozaj :-)

bimbi

Lana
Ja som videla pracu dr.zachara nazivo, jedna kocka u kaderky mala od neho anatomy, vemi krasna praca, sme tu tam vyzliekli z podprdy aby sme videli :-)))

lucy009

Lucy1990
krasne ich mas, ako sa ti uz pekne zacinaju formovat a kvitnut do krasy ;))
drndula
velmi ich mas pekne aj tvarovo, usadili sa a pekne vytvarovali, kolko si po?
jazz24
aj tvoje su super.. sranda ako sa tie prsia casom este pomenia..

Mery NR

ďakujem pekne Lucy1990,
ty máš jazvyčky pekné, ja som ich na tej kontrole mala úplne zapálené, opuchnuté, ako keby sa mi tam druhé prso robilo, toľko krvy mi tam zostalo. ale dnes to bolenie a pálenie už necítim. podľa mňa ma to včera tak bolelo aj od tých krámov, prsia sa mi napli a viac tlačili na jazvu.
posielam aj ja fotky do galerky v tielku bez podprdy. dnes tu bola kamoška a že kde mám prsia sa pýtala :-) v tričku sú úplne maličké :-), ale nevadí, chcela som aj tak prirodzené. a keď budem chcieť väčšie naturbujem si ich s pushupkou