Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

lucy009

jas om mala tiež opku v decembry u Mudr.Červeňa.Dnes som bala v Bb na kontrolu a rozpravali sme sa o tehotenstve, povedal ze do roka sa neorporuča no ale ze keby sa pritrafi ze nic sa nedeje.Jy to mam tiez tak naplanovane ze mozno na buduci rok, tak ale ved uvidime :-)
Ty chces ist na zvacenie po porode?

zajacik_006

xantipa
áno ja viem a písala som ti aj mail. Dievčatá chcem vás poprosiť,ak nastane chyba,hneď vám píšem spätný email,tak si vždy aj prekontrolujte svoj mail a nepíšte to tu. Ja tiež stále nebudem zavesená za PC,mám aj svoje povinnosti.

lucy009

baby ako je to s tym tehu?? tusim do roka sa neodporuca otehotniet..ci?? takze na buduci rok tak na jar by to mohlo byt ok,nie? ked opku som mala v decembri?
To uz pomaly aby som si aj termin konzultacie a opky zajednala pri takom masivnom naraste stastnych a spokojnych Cervenovych pacientiek uz zachvilu nebude cakacia doba rok ale minimalne 2 roky :)))

xantipa163

zajacik
mne to v albume vymazalo tu prvu fotku po opke, hodilo tam tuto novu. Na fotke je popis: 10 dni po opke a pod nou ten predosly napis k prvej fotke 4 den po opke...

rita149

Lucy1990
krasne prsia, fakt paradne!

zuelko

boze ved ,mas tie prsia ukažkove ,ale chapem ta ze chces vacie to kazda chceme :-)
mas ich super uz teraz!!!