Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ela_l

ahojte baby, neviete mi poradit ci nie je problem si dat zvacsit prsia ked este nemam deti ale tak za 3-4 roky by sme s priatelom chceli mat. Ci to neovplyvnuje kojenie alebo tehotenstvo. No a este jedna otazka ohladne sportovania, daju sa robit aj narocnejsie sporty s implantatmi v tele? dakujem pekne za odpoved. Ela

janka

mona4
Áno mám anatomy. Ja ti takisto držím palce, len sa pekne dolieč. A neboj. Prsia budu super, lebo máš pekný základ. A základ veľa robí. Ahoj.

janka

mona4
Skús skočiť ešte za Kačmárom. Uvidíš, čo povie. Ale určie budeš z jeho prístupu milo prekvapená a spokojná. Je fakt zlatý. Všetko ti vkľude vysvetlí, kľudne sa ho pýtaj. Ty sa len pekne vylieč, aby si bola v pohode pred op. Želám ti skoré uzdravenie.
Áno prvá operácia prebehla na Krivej. Je to tam také maličké, ale dá sa. Ráno ma operovali a verčer o siedmej som šla domov. A dr. bol taký zlatý, že ma domov odviezol.

vicki

ahoj zuzika6,
to som rada, ze som tu nasla niekoho s podobnym problemom, pls precitaj si moj mailik vyssie. My mame doma 17 mesac. syna a po 3 tyzdnoch budem sama. Tiez sa toho dost bojim ako Ladybug, aby som to zvladla. papa

vicki

ahoj ladybug, ja mam podobny problem ako ty aj ked som uz 13 dni po operacii.Mame 17 mesacneho syna, prvy tyzden mi pomahal manzel, teraz svokra a potom tyzden mama. Takze po 3 tyzdnoch po operacii budem sama, uz teraz sa toho bojim. Ale dufam, ze to spolu so syncekm zvladneme. Nic ine mi neostava. Do postielky ho ucime ist aj vyliezat sameho cez tie tycky. Prebalovat ho budem musiet na zemi, a na jedenie mu budeme musiet kupit malu plastovu stolicku, aby som ho nemusela dvihat. A von mozem ist s nim len bez kocika. Dufam,ze sa nic nestane. papa, drzim palce a vela stastia

janka

Livaa. Aj ja dúfam, že mi ich dr. dá pod sval.Implantáty budú dosť veľké, takže pod sval by to bolo najlepšie. Ak by boli pod žľazou, tak by to po čase asi nepekne ukázalo. A ak sa nebude dať, tak aspoň čiastočne pod sval a čias. pod žľazu, tak ako má Silvia S. No uvidím, čo povie doktor.

Livaa

denisa
kludne mi posli svoje foto na moj mail aj ked len pred,potom doplnis ked budes po.... a ku komu ides a kolko budes mat?