Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mona4

Lucianka, ty si nejaka dost podrazdena osoba, ktora nechce pochopit, ze nikto nikoho neodcudzuje a vsetky sme tu normalne babenky, ktore doteraz pochopili o com rajce je, len ty mas s tym problem. Tak ako ti pisala Pegy, posli normalne foto a nikto ti nic nebude spochybnovat. Sme tu vsetky ok baby a doteraz s tym ziadna nemala problem.Inak ja som ti nezakazovala pisat sem. Co je to malicherna prosim ta v tomto pripade. Ak to ze ti len clovek slusne vysvetli o com je rajce a
preco su taketo pravidla-prepac, ak som ta urazila, ale potom si to nepochopila. Inak je to ciste tvoja osobna vec kde mas svoje akty...ale pravidla su pravidla a ked to tvrdohlavo nechces pochopit, tak ti neviem inak pomoct. viac sa k tvojej osobe nebudem vyjadrovat. Mysli si co chces.

vierka

ahojte prave som sa rozhodla ze si dam urobit silikonove prsia, nemam ich male ale znicene po kojeni a som moc nespokojna s ich tvarom. a tak som natrafila na tuto diskusiu.na nete je vela klinik ale neviem pre ktoru sa mam rozhodnut, neviete mi niekto poradit?

Livaa

Lucianka
mne je srdecne jedno ze kde inde mas vystavene fotky,ja som Ti pisala ze aj tak tu fotku neviem otvorit ani upravit vo formate jpg,lebo ked ju chem dat na rajce musi byt v jpg....a ked ich mas nafotene viacero fotiek,tak ich mas asi ulozene a nemusi tam figurovat ta stranka....
posli mi to v inom formate.... a inak na tej fotke myslim mas pekne prsia a aj velkostou su v pohode....

denisa

Ahoj livaa. Rada by som prispela aj ja fotkami ale zatial len pred. Konzultaciu mam az na konci marca. Neviem kedy bude mozna operacia.

zuzika6

Ladybug,u mňa to v podstate aj do dvoch tyždňov ok bolo.Mňa operovali vo štvrtok,domov som prišla v sobotu,cez vikend boli všetci doma a pomahali.Od pondelku som maleho vystrojila do škôlky a s malou som byvala sama.Na obed mi ju chodila brať moja mamina,nech si trochu vydychnem,ale naozaj sa to dalo zvladnuť.Asi po dvoch tyždňoch som ju už davala aj do postielky.A teraz fungujeme už uplne normalne (op. bola 24.1.).Tak ked budeš mať doma manžela určite to zvladnete...No to rozhodnutie ja samozrejme na tebe.Ja ti to pišem z vlastnych skusenosti.

Pegy

Margaret musis poslat svoje foto aspon pred Live-klikni na jej nick tu na fore a ukaze sa ti adresa.Ona ti nshodi fotku a da pristup

Pegy

Lucianka posli obycajne foto a bude to ok,to kam posielas fotky je len tvoja vec len tu nechceme mat niekoho ,kto sa chce silou mocou dostat na rajce fotkou niekoho ineho.Este sme tu nemali takyto pripad ze niekto poslal stiahnute foto tak to nebudeme rozmazavat.Nic v zlom

Lucianka

Mona4, trosku si mimo, tym, ze tam mam fotky, neznamena, ze nemozem pisat sem...mne nebude nikto hovorit, ze kde mat byt a kde nie. Trosku si malicherna, ked posudzujes ludi, kto kam chodi....A tym som Ta nechcela urazit, len poukazat na to, ze aj ked mam svoje prsia biedne-bez tvaru, este to neznamena, ze nemozem mat nejaky jemny akt anonymne na nejkej stranke, a vidis este stale su ludia, kt. su konzervativny a nedokazu sa povzniest nad urcitymi vecami....Nerobim nic za co by som sa mala hambit a ani nic co musim skryvat, ani klamat...Tym, ze tu mate problem s "amatermi" je mi to jasne...Dalej si tu piste a radte ako viete, nebudem Vas dalej obtazovat. Ale keby sa nasla nejaka v poho babenka co rada pomoze a poradi, tak prosim na llucka66@yahoo.com