Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

denisa

idem k dr.cervenovi 28.3 mam konzultaciu. Svoje mam take slabe 2 a chcela by som nejake 4. Neviem ci to bude mozne.

fifka

ela-l,
ja dva mesiace dviham kilove cinky a robievam kliky, aj obcas polhodinu v kuse plavam motylika, neublizilo mi to zatial. Nemyslim si, zeby narocnejsie sporty ublizili.Akurat sa prsia mozu vplyvom straty tuku zmensit, ale k neziaducej zmene tvaru alebo posunu urcite nedojde. No kdesi som sa pred polrokom docitala, ze napriklad pri castom boxovani alebo castom prilisnom namahani prsnych svalov moze dojst k rychlejsiemu opotrebovaniu implosa.

ladybug

strašne ste ma potešili, že to ide aj s malým dieťaťom :). som dnes nad tým uvažovala - mám za sebou dva cisárske a hneď 12 hod. po zákroku som sama vstala a išla sa prejsť, musela som aj bábo vziať na ruky a išlo to. myslím, že mi holky toho zvládneme veľa, nie?

dada

Čaute kočky! Chcela by som sa spýtať: všetky ste platili v hotovosti? Neskúšal to niekto na splátky? Aké sú podmienky? Som z Ke.

zuzika6

Vicki,myslim,že po tych troch tyždňoch to budeš zvladať bez problemov.Ja mam doma detsku stoličku,ale mala sa naučila vyliezť na normalnu a už asi mesiac mi vo vysokej nesedi,chce byť ako velka :-).
Baby naozaj to ide!Tak sa toho nebojte!

janka

mona4
Aj ja mám malé bábo. Má jeden rôčik. Chodí už od 10 mes., takže dúfam, že to zvládnem. Manžel bude môcť ostať doma prvé štyri dni. A potom budem na všetko sama. Neboj zvládneme to. Prebalím ju na zemi, a takisto to bude aj s papaním. Na posteľ vie vyliezť sama a takisto aj zliezť. Len ak bude spinkať, tak budem musieť byť pri nej aby nespadla. Aspon si oddýchnem popri nej aj ja. Ahoj.