Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

janka
som velmi zvedava....asi je lepsie pod sval,neklesnu tak po case a mensie riziko kapsule.....ale uvidis co Ti povie dr......

nika00

fifina..preberali sme ze mas podobny problem ako ja..rada by som to s tebou prebrala..moj mail...zloduska1@azet.sk

Livaa

inka69
uz je to lepsie,uz aj viac jedla,tak sa mi ulavilo,je to na dobrej ceste:-)
este dobre ze nasi su doma,ze su s nou doma,lebo ja neviem,ani tolko dovci nemam:DDD

ladybug

ďakujem za radu. asi ten apríl zruším a dám to až na jeseň (aj keď by som to strááášne chcela už na leto mať hotové :)). malá behá od 11.mesiacov sama, ale neviem si predstaviť, že by som ju nezdvíhala. veď len do postieľky ju treba dať, do káričky, do autosedačky, atď...

natalie

ahoj ladybug:)
gratulujem k rozhodnutiu! Dcerku hned tak dvihat nebudes moct. Nemala by si minimalne 6 tyzdnov dvihat nic co ma viac ako 2,5kila, potom uz je to asi na tebe - sama uvidis. ja som 3 tyzdne po - nedviham nic, mohla by si si sposobit skody. Ale neboj sa o svadbu, prsia ti odpuchnu rychlo, ja uz nemam ziadne opuchy, do svadby budes urcite ok:)

fifina

nika00, ja sem chodim väcsinou az neskor,mi sme vsetci nocni vtaci a kym uspim najmensieho nocneho vtaka a vyzeniem dceru od PC je polnoc

ladybug

čaute baby. zvažujem termín pl.operácie na 2.apríl, ale mám dva menšie problémy: mám dcérku, rok aj dva mesiace a neviem ako dlho ju potom nebudem môcť zdvihnúť na ruky a druhý problém nie je až taký veľký- necelé štyri týždne po operácii idem na svadbu, tak neviem či to nebude ešte moc opuchnuté. vopred ďakujem za odpovede