Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

stellla

Ahojte, tak trvalo mi zhruba 4 dni, kym som si precitala vsetky prispevky k teme silikonove prsia - hodnotna diskusia, vela som sa dozvedela. Minuly tyzden som bola na konzultacii v Banskej Bystrici na klinike NovaMed u Dr. Pikulu. Objednana som na 1. aprila :) Chcela by som sa opytat, ci ma niekdo skusenosti s touto klinikou, popripade konkretne s Dr. Pikulom?

Livaa

margaret
vacsine sa pacia montreline pred aj mne by take stacili:DDD ale hold kazdej sa paci nieco ine..... ja som cchela aby vyzerali prirodzene,aby som mala to co pred tehotenstvom....nie su velke ale suu a to je hlavne:-)

margaret

uz som kuk prvych par stran, najviac sa mi pacia pegyne, silaviine, suzi 23 a montreline pred operaciou :), ja mam take prsia, tak pod noz nejdem :) a moja predstava je asi take nieco ako ma livaa

ela_l

fifka
dakujem fifka za odpoved, to som rada lebo strasne rada sportujem. Nevies mi nahodou este poradit ci to nenarobi problemy neskor pri tehotenstve? Prip.ak by si mohla, poslat mi nejake fotky pred a po? diky moc

Livaa

nove album ma zalozene karla zzz :-)
je to ta co tu tieto dni prispievala na forum,lebo je este jedna karla a ta dala len foto pred.....