Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problém s Párty

Príspevok v téme: Problém s Párty
Yzotop

Ahojte.

Mám problém. Bol som na párty. Ja viem, že je to blbé, ale musí to byť povedané. Išiel som na párty do určitého klubu, a to, čo som tam zažil - To bolo niečo príšerné ! Chcel som tancovať s jednou ženou, lenže tá ma odmietla, a bolo mi to nepríjemné. Potom jedna žena sa okolo mňa začala motať, bola opitá a potrebovala pomôcť s kabátom, nevedela si nájsť číslo od kabáta, ktorý mala zavesený v šatni. Tak som sa jej ponúkol, že jej pomôžem. Keď sme prišli k vrátničke, domotal sa tam jej spoločník a naznačil mi, že si mám dať odchod, ale ja som sa nechcel nechať len tak poslať preč. Tak som spravil len pár krokov nabok, Išiel som pri krb a čakal som, kým ten chlap odíde z miestnosti. Tak som sa hral na mobile, aby som si skrátil čas. Toto mi však nevyšlo, lebo jeden sekuriťák na mňa blačal, že: "No čo je ? Čo tam stojíš ?" Ja som sa zľakol, lebo ten sekuriťák pôsobil agresívne, a ja som sa ho bál. Tak som radšej išiel.
To najhoršie však malo len prísť. Tie malé konfliktíčky s tým spoločníkom, ženou a sekuriťákom boli len predzvesť tej naozajstnej katastrofy ! To najhoršie ma ešte len čakalo...

Išiel som si sadnúť za jeden stôl, a zrazu ma jeden týpek začal posielať preč, nech tam nesedím. Rukou mi ukazoval, nech idem preč. Tak som odtiaľ radšej odišiel, lebo som sa bál. Noa potom som išiel k baru. Ako na hnusobu, opäť ma prepadol ďalší týpek. Začal ma posielať preč, posielal ma preč, a agresívne sa na mňa pozeral. Pozeral sa na mňa štýlom, ako že ma chce zbiť. V jeho očiach bola agresia. Priblížil sa ku mne, pritiahol si ma k sebe, a potisol ma za chrbát. Mal som z toho týpka zmiešaný pocit, aj som sa ho bál, aj som bol z neho vydesený, aj mi to bolo nepríjemné. Noa potom tam prišla jedna partia. Bola tam nádherná žena, mala na sebe nádherné čierne šaty a očarila mi. Chcel som s tou ženou tancovať, lenže jeden chlap z tej partie pritackal ku mne a odsotil ma od nej ! Bolo mi to nepríjemné. Ja som sa však nemienil vzdať, a skusil som to znovu. Tancoval som okolo tej ženy v nádeji, že sa ma chytí a budeme spolu tancovať. Potom keď ma ten chlap znovu odstrčil, tak som sa už naštval a kopol som doňho. Videl som, ako tomu chlapovi tiekli nervy, ale tá partia ho držala. Potom tá žena na mňa piskovala a niečo mi hovorila. Ale bola tam hlasná hudba, a tak som jej nerozumel ani slovo. Tá žena nevyzerala, že by bola priateľka toho chlapa. Tak som to skúsil. Párty sa potom skončila.
Vonku mi jedna žena stúpla na nohu a ukázala mi prostredník. Ja som sa jej opýtal "Čo je ?" A ona že "Hovno !" Hnusne mi odpovedala. Noa potom jeden týpek prišiel ku mne a arogantne mi povedal: "Čo zazeráš jak pičus ?" Ja že "Nezazerám." A on že: "Ale zazeráš." Ten týpek sa do mňa pustil takým hnusným spôsobom, až sa mi mozog zastavil. Ten týpek bol mňa hnusný. Jedna čašníčka vyšla von. Potreboval som sa s niekým porozprávať, tak som sa jej prihovoril. Hovorím jej: "Môžem sa Vás niečo opýtať ?" Ona len čumela do mobilu, ani sa na mňa nepozrela a len mi chladne povedala: "Nie. Faktže nie." Takto hnusne ma odmietla.

Pozrite sa... Ja viem, že sú to malichernosti. Ja viem, že je to iba jedna párty. Lenže ja som mal od tej párty určité očakávania ! Ja som prišiel na tú párty na to, aby som si užil, nie na to, aby som mal problémy ! Chcel som užiť na tej párty ! Chcel som sa zabaviť. Chcel som sa uvoľniť. Chcel som mať pozitívny večer. Ba dokonca chcel som zbaliť nejakú ženu. Chcel som mať nejakú ženu, s ktorou by som mal krásny večer. Chcel som mať nejakú ženu, s ktorou by som si užil ! Chcel som byť pravý chlap. Chcel som byť ako kráľ. Chcel som mať príjemný večer. Chcel som mať príjemnú párty ! Lenže všetko mi to zničili hentí hajzli ! Tí ľudia boli na mňa hnusný ! Tí ľudia boli na mňa nepríjemný. Tí ľudia mi chceli ublížiť ! Tí ľudia ma chceli zbiť. Celá táto párty bola jedna hnusná špina ! Tá párty bola jedna veľká katastrofa ! Mám z toho depresiu. Bolí ma to. Som smutný. Je mi do plaču.

Prosím Vás... Čo mám robiť ? Prečo Tí ľudia boli na mňa takí hnusný ? Prečo Tí ľudia boli ku mne takí násilní ? Čo mám urobiť, aby sa mi toto už nikdy v živote nestalo ? Ako sa mám s tou párty vyrovnať ?

Vopred ďakujem za rady.