Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mona4

Janka, sorry, nevsimla som si, ze mas uvedeny typ impl. pri fotkach. Takze pa.Na april ti drzim palce, ja idem asi po jarnych prazdninach, ked sa doliecim.Urcite hned potom poslem foto.

ladybug

zuzika 6
ďakujem, potrebovala som práve skúsenosti niekoho takého ako si ty :). neviem, stále váham, mám sa rozhodnúť do konca týždňa. viem, že si moje "nič" dám istotne spraviť (mám už dve deti a tretie vôbec neplánujem),ale neviem či s tým moc neponáhľam. manžel sľúbil,že si zoberie dovolenku týždeň a mama sa tiež chce pripojiť, ale obaja si myslia, že do dvoch týždňov bude všetko ok :)

zuzika6

Ladybug,moja ma 1,5.Tiež som si to nevedala predstaviť,ale ak maš niekoho po ruke,da sa to zvladnuť.Kupal mi ju manžel,cez deň spavala vo velkej posteli (tam vyliezla sama),v koči mi už sedieť nachce,takže tam som ju vykladať nemusela a prebalovanie som po troch dňoch zvladala sama.Tak držim palce,nech sa rozhodneš akokolvek!

mona4

Ahoj Lucianka, nechcem tu rozputat boj, ale uvedom si aj ty, ze rajce je cisto sukromna zalezitost. Sluzi na lahsie rozhodovanie pre vsetky dievcata, ktore chceme vylepsit svoj hrudnik a keby sme sa chceli prezentovat na amateroch, tak neprosime Livuu o pristup. Ak poslels takuto fotku, je logicke, ze kazda z nas by zapochybovala, pretoze doteraz sme vsetky poslali foto z domaceho prostredia a tym je nam jasne ze kazda z nas ma cisty umyles a nijako neznehodnoti danu stranku. Ak sa chces prezentovat tak ostan na amateroch a zabudni na rajce. pa

margaret

ahojte dievcata, vdaka za odpovede, pegy bola zlata, aj na mail sa mi ozvala uz :)
baby, to co je to rajce, o ktorom hovorite? a nechcem byt drza, ale nemohla by som si tie vase urobene prsia pozriet???

Lucianka

Livaa, nie je to stiahnuta fotka, pretoze je z mojich albumov na tej stranky....a kedze si myslis, ze je len okopirovana, tak ju tam nedavaj!!! Ale co keby si sa najprv mna opytala, a nie druhych? Je zaujimave, ze mas s tym problem,a co je take na tom, ze ma niekto fotky na amateroch? Mne sa pacia akty, a ked chces dam ti nick aby si si pozrela vsetky....

Livaa

mona4
ani ja nemam velke,mam len 290ml,a poviem Ti mohla som si dat aj vacsie,ale bala som sa,ale aj tak som spokojna:-) mas take miery ako ja akurat ja som o trolinku mensia.....daj vediet potom ze kde pojdes,u Kacmara budes ale cakat asi mesiac,no ved uvidis....

mona4

Livaa, viem ze ty mas asi okruhle, uz sme sa o tom bavili, a ty Jani? Teraz mas anatomy? Inak je to asi fakt jedno, lebo aj jedna aj druha ich mate super a nevyzeraju ako umeleniny.

mona4

Ahojte Livaa a Janka, dnes som si este raz mrkla vase prsia, su naaadherne, asi este zajdem aj za Kacmarom. Mam teraz cas, nakolko beriem antibiotika, tak som musela operaciu odlozit. Zavidim vam, ze uz mate skusenosti, ja si zase az taku velkost nemozem dovolit, som chuda, mam 55 kg a vysku 167cm.Takze ide mi len o to, aby sa mi podprda nepohybovala ako ona chce pocas dna. Nech ju tam nejaky zaklad drzi, a co najprirodzenejsi. Janka, operacia prebehla na Krivej? Tam si to neviem dost dobre predstavit.