Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarád

Príspevok v téme: Kamarád
Rudolfik

Kamarád mi řekl o spin-mama.cz, tak jsem se rozhodl ho poslechnout. Registrace byla jednoduchá, během pár minut jsem už hrál. Nejvíc mě bavily automaty s různými tématy, které mě udržely v napětí. Zpočátku jsem měl pár ztrát, ale nakonec jsem vyhrál částku, která mi zvedla náladu. Výběr byl naprosto bez problémů, dorazil rychle na bankovní účet, což je pro mě velké plus.

neya

kamarat ta ocividne chce priucit trosku zavislosti. hlavne vsetko treba brat s rozumom, aj take neskodne hranie na pc sa moze razom zvrtnut...

Hartoy

Při hledání českého herního klubu, který by mi vyhovoval, jsem narazil i na Millioner a zaujal mě realistický tón komentářů hráčů. Lidé psali hlavně o běžných zkušenostech – jak probíhá registrace, přehlednost nabídky her, rychlost načítání i drobné nuance v ovládání bonusů. Žádné přehnané chvály ani marketingové fráze, jen konkrétní postřehy z vlastní praxe. Tenhle přístup mi umožnil udělat si vlastní názor na prostředí a atmosféru klubu a zvážit, jestli mi styl komunikace a organizace her vyhovuje.