Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mona4

....a este som chcela, ze implantaty mate u neho do 24 hod., takze ked ste z ke, skuste zajst aj tam. su tam velmi v pohode.ja som si teraz dokonca zrusila termin, lebo od vcera beriem antibiotika, mal ma operovat 26.02., a bolo to v pohode, dohodli sme sa na novom postupe, ze sa mu ozvem ked sa vyliecim a on ma uprednostni, ak to chcem mat rychlo za sebou.

mona4

Dievcata dakujem za info, ja som uz mala termin u Glucka z Mojmirovej, velmi super clovek, robil 2 moje kamosky, jedna z nich podstupovala reoperaciu, lebo chcela vacsie a obe boli nadmieru spokojne, dokonca ta co mala moznost porovnat, vraj sa jej tieto nove pozdavaju lepsie urobene. Za konzultaciu sa u neho vobec neplati a temin mate do tyzdna, pretoze on uz vraj operuje len tie baby, co mu konkretne cinknu na mobil, inak si na klinike plati svojich lekarov. Ale zajdem aj za kacmarom zo zvedavosti, ake mi navrhne impl., ja ta teraz nemam nic a tak sa bojim dost vysledku, aby to nevyzeralo umelo. Mam navrhnute slzy, aj ked viem, ze okruhle su lepsie, vraj je tam mensie riziko ze sa posunu.

janka

mona4
U dr. Juráška si budeš musieť ty sama objednať implantáty. Dá ti číslo účtu na Silklienku. Pošleš peniažky a oni ti to pošlu cez Jupisičko. A dr. Kačmár ich objednáva, čo je len dobre. O jednu starosť menej.

vicki

ahoj fifka,
som rada, ze som sa tu docitala o sportovani s implantatmi. Ja som totiz predtym kazdy den behavala a robila muzske kliky /aby som si zvacsila prsny sval, ked nebola ku mne priroda stedra/ Prosim ta, kedy by to bolo mozne? Ja som sice velmi kratko po, ale rada by som tiez potom opat behavala.Ty si kolko po operacii? papa,pekny den

vicki

Ladybug, ja som chcela ist do Interklinik na konzultaciu , ale nakoniec som sa rozhodla pre Posonium clinic Mudr.Fabry. Nejaky nstinkt.Som teraz velmi spokojna. Super pristup, velmi mily. Ked chces vyskusaj. Rozhodla som sa aj preto lebo vacsinou som citala chvaly na Fabryho, Minarovjecha, Jezovitovu, Kacmaryho....
Velmi mi pomohli babenky na diskusnom fore www.zzz.sk papa