Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Margaret najlepsie je zajst za odbornikom ten ti poradi alebo radsej za viacerymi.Pokecate aku mas predstavu a hned budes mat jasnejsie,vsetko je to o postave a sirke hrudnika

Pegy

Sejm milujem taketo keci ze mame byt spokojne ake sme.Preco by sme mali !A to nie je o velkych prsiach.Mozno keby si podaktore videla v zivote by si nepovedala ze su to silikony.A s tym co som tam mala po 2 detoch som rozhodne spokojna nebola a neviem preco by som sa tym mala cely zivot trapit.Kazdy robi rozhodnutia sam za saba a doba uz trosku pokrocila tak to nie je o hnijucej umeline.Radsej umele prsia ako cely zivot depku o znicenych prsiach

Livaa

sejm
je to sice velmi pekne co si napisal,ale realita je ina.....ja som sa mala rada pred aj teraz s implantatmy,vobec to nie je o tom,ale uplne o niecom inom......

Livaa

Pegy
hej je nas cim dalej tym viac,ano je dobre ze baby si mozu pozriet fotky este pred zakrokom,aby mali predstavu :-)

sejm

BABY..JA vam chcem povedat len tolko,ze pokial sa nebudete mat rady take ake ste ..silikony vam budu zbytocne,lebo pociatok nespokojnosti neni v prsiach..ale v dusi, ak si mysite ze ta hnusna umelina ktora vam bude hnit v tele z vas spavi fešandy tak podla mna to bude len horsie..budete chcet viac.. co takto vysrat sa na to ze velke kozy su akoze v mode, a povedat Stop tejto pomotanej dobe, oblecte sa do radosti z prirody a ona sama vám ukaze ake ste krasne. sme nadherne secky,a vsetci su nadherni, pretoze sme taki akych nas boh mat chce! papa

Pegy

Liva ale sa nam to mnozi na tom rajceti,inac som rada ze si tam baby davaju zatial iba pred lebo to nejak stracalo vyznam pre nas co sme tam boli uz po.Aspon to posluzi pre lepsie rozhodovanie.

ela_l

Livaa
poslala som ti tu fotku, dufam bude stacit je to fotene mobilom a je to fotka pred ale ved to urcite zbadas:) posles mi prosim ten pristup?