Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

livaa ten pristup by mali dostat aj ked daju foto, len zaregistrované kočky..nick sa da tiež zneužiť, /takže zelené hlavičky/

zuzika6

Livaa,dakujem za opytanie.Synator je už celkom v pohode,malu ešte drhne a velmi malo mi papa,to ma šte najviac!

Pegy

Mona4 nebudem sa tu hrat predsa na hapy!Teda uz som a som rada ze nieco take vymysleli a slukni si aj ty mozno zmenis nazor!!

ivica

sejm, mi ti nezazlievame tvoju prirodzenu krasu danu od boha, gratulujeme ti k nej...tiež sa oblecieme do radosti prirody /ale aj s prsami, predstav si aj EVA ich mala/..apropo co beries? vyzera to lakavo..

mona4

Moja zlata, to co ty hodnotis ako umelinu ktora hnije v nasom tele, tak to je material, ktory sa uz niekolko rokov pouziva pri operaciach srdcovych chlopni... Aj pri srdci to hnije? Alebo nebodaj zachranuje zivot? Ja mam zo svojho hrudnika mindraky a hlavne v lete. Tak preco si nepomoct? Nech sa rozhodne kazda sama.pa