Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

zuzika6 no ja som sa tiez velmi zlakla ked nehcela nic jest,ked som jej nieco dala tak na to pozerala z odporom,pritom to ma rada.....som sa bala ze jej to ostane,ked sa jej tak stiahol zaludok,ved predsa 6 dni len zobkat a pit caj......ale uz sa zobudila princezna :-)

zuzika6

Ved ano.Len tomu prestavam rozumieť,predvčerom jedla zle,včera už dobre a dnes zase nič.No mam pocit,že sa jej tlačia posledne stoličky,tak možno aj zato...

ivica

Pegy diky, ale Monu4 si nejako nepochopila, ona ti napisala, ze mas super nazor a ty jej na to aby si tiez slukla....tiez si ma rozosmiala..

Livaa

ivica
no ja uz stracam prehlad co a ako,len posielam pristupy a chodia mi same fotky :DDDD
len dufam,ze baby potom prispeju fotkamy aj po !!!!

Livaa

zuzika6
no viem presne o com to je,ked nechce nic jest,je to dost na nervy,neboj prejde to a casom to dozenie co zmeskala :DDD