Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margaret

dievcata, viem, ze ste to uz pisali, ale neviem to najst :(....prosim prosim tie stranky, kde sa este daju pozriet prsia, diiik

fifka

Vicki,
behat mozes uplne v pohodke-ale pouzivaj pri tom pevnejsiu podprdu. Ja som 9 mesiac po, prvykrat som plavala uz druhy mesiac po, ale vtedy som mala prsne svaly este napate a trochu som sa setrila. A s cinkami, klikmi a brusakmi som zacala az 7 mesiac po, skor som sa neodvazila. Ani pri muzskych klikoch vobec necitim, ze mam implose.
Ela-l
neviem ti poradit ako prsia s implosmi reaguju pri tehotenstve, je to urcite velmi individualne-zalezi to od narastu hmotnosti, od dlzky kojenia a co ja viem coho. Akurat viem, ze pocas tehotenstva aj po nom, aj po kojeni zostane implos na povodnom mieste ak je ulozeny pod svalom alebo ciastocne pod svalom. Niektorym babam s implosmi sa ani po porode, ani po kojeni tvar prs nezmenil. Moje (a nielen moje)
fotky po si mozes kuknut na rajceti ak posles Livee svoje foto pred.

ivica

ja som si vybrala taku nestandardnu ktora mala aj vystrih do V, pretoze som potrebovala uz o tyzden byt v saku, aj v tom mi vyhovel objednal ju, ale liezla mi na nervy ako vsetky ostatne, proste ta doba je dlha a mi take netrpezlive..idem čumet na Panelak, čauko

ladybug

jéééj, to som rada, pretože som sa bála aj spýtať, nikto o ňom nehovoril. mne sa zdal veľmi fajn a vyzerá byť dosť trpezlivý. aká je tá pooperačná podprsenka?

ivica

ladybug, uz som bola v septemb. 07, urobil dobry dojem ze? , ked si sa pre neho rozhodla, aj pocas pobytu v nemocnici /bola som dva dni/, bol fajn aj pri kontrolach, je opatrny a pedantny, zvykne davat dreny, dva aj tri krat meria raz reže...bola som spokojna s nim