Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ladybug

ivica, hovorila si, že si bola v nemocnici dva dni, mne hovoril o jednom, ale bolo by mi lepšie keby som bola dva - kvôli deťom.

mariamaria

baby ktore ste boli u Cervena ako prebieha predpriprava na OP a potom ako dlho tam musim ostat???kedy sa plati???a kolko ste platili???dakujem

ivica

Novomanželé:

On: - Drahá, já tě musím varovat, že mám 3 zásadní věci, které nejde
nějak měnit:

1 - v úterý mám fotbal, ať se děje co se děje já mám FOTBAL!
2 - ve čtvrtek chodím hrát mariáš. I kdyby třeba tchyně měla narozeniny, já mám MARIÁŠ!
3 - v neděli chodím na ryby. Zima nebo ne, třeba prší... Je to jedno! Jdu na RYBY!

Máš co k tomu říct?

Ona: - Ne, mně to nevadí... Já mám jen jednu zásadu...
On: - Jakou?
Ona: - Já každý večer od 9 hodin musím mít sex. A je úplně jedno jestli je manžel doma nebo ne - já mám SEX!

Pegy

Ivica pochopila som ju ale bolo to na margo toho sfetovaneho nazoru ze nech si slukne a bude spokojna aj s tym co ma teraz podla nazoru SEJM

silvia a

Ahojte,baby mohli by ste poslat foto aj jazvy ako vyzera,myslim si ze aj to zavazi pri vybere dr.,zatial som videla iba od jezovitovej a klobuk dolu!!!Tie moje su bla:o( dost sa mi casom roztiahli,urcite poslem foto.