ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .
Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
no ja mam uz z toho bohuzial znicene vlasy.:-( lebo ked si ich umyjem mam ich kucerave a nedaju sa zadno ocesat. aj ked pouzivam ake kolvek specialne pripravky . nicia sa
Ahojte.Máte niekto skúsenosti s dlhodobým vyrovnaním kučeravých vlasov u kaderníčky, ktoré vydrží asi 3-4 mesiace? Ak áno podeľte sa o túto skúsenosť so mnou.Ja som to vložila ako novú tému a neuvedomila som si, že vlastne sa to môžem spýtať aj tu.
vlasy si troska navlhcim rukami a votriem krem asi tak za 2 hrasky:)dovlasov rozcesem a vlasy si vycesem cast do stipca a zehlit sa moze zacat:)
ahojte tak ja vam poardim pripravok s kt.som spokojna je volne dostupny v drogerii novinka od Loreal Paris Stodio hot straight straightening Cream Irons
ruzova okolo 150sk to stalo uz neviem
ako od kadernicky:)
ja sa vas cem spytat ako sa maju vlasy spravne zehlit,aby boli čo najrovnejsie...
Mám husté, vlnité a dlhé vlasy, ktoré si pravidelne vyrovnávam.
Najviac sa mi osvedčil prípravok GLISS KUR, ktorý si nastriekam hneď po umytí, lepšie sa rozčesávajú, nechám voľne uschnúť, v prípade ak sa ponáhlam tak vyfénujem vlásky úplne do sucha. pripravím si žehličku ale než si začnem žehliť vlasy, nastriekam si OSIS+ 200´C ( PROFT)ale len mierne, nie aby boli vlasy úplne mokré, chvíľku vydržím a môže sa žehliť. Prípravok mi odporučila moja kaderníčka, u ktorej si ho pravidelne kupujem, stojí cca 300Sk, ale vydrží mi dlho 6 mesiacov čo sa oplatí za takú cenu a naozaj je skvelý a na druhý den si nemusím vlásky žehliť znovu:o)
Ešte by som odporučila aj vosk TAFT- SILK- FLEX SHINE WAX cca 120Sk na vlásky , dodá prirodzený lesk ale taktiež nepreháňať to s voskom, vlásky by neboli prirodzené. A samozrejme nezabudnúť na ošetrenie raz týždenne, mne sa osvedčila maska GLIS KUR.