Žehlenie vlasov a vhodné prípravky

Príspevok v téme: Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
Adulka

ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .

boo

ahoj ako často do tyždna si mozem zehlit vlasy aby sa mi nezničily, a aky vytamin je dobri na vlasy aby boli leskle a nepadali mi, dik BorkaK@seznam.cz

titika

ahoj kacka,myslis prostrednictvom techniky x-tenso?
i mna by to zaujimalo.pleas ak ste niekto uzz tento "zakrok" podstupili,dajte vediet:)

patricka

no ja mam uz z toho bohuzial znicene vlasy.:-( lebo ked si ich umyjem mam ich kucerave a nedaju sa zadno ocesat. aj ked pouzivam ake kolvek specialne pripravky . nicia sa

kačka

Ahojte.Máte niekto skúsenosti s dlhodobým vyrovnaním kučeravých vlasov u kaderníčky, ktoré vydrží asi 3-4 mesiace? Ak áno podeľte sa o túto skúsenosť so mnou.Ja som to vložila ako novú tému a neuvedomila som si, že vlastne sa to môžem spýtať aj tu.

natali:)

nooo ja si ich zehlim asi tak raz za 3-4 mesiace:P...najprv som chcela mat len rovny look ale je to dost financne narocne,a kedze vlasy nie su jedine co ma zaujima,tak som to musela utlmit!

sweetberry

vlasy si troska navlhcim rukami a votriem krem asi tak za 2 hrasky:)dovlasov rozcesem a vlasy si vycesem cast do stipca a zehlit sa moze zacat:)

sweetberry

ahojte tak ja vam poardim pripravok s kt.som spokojna je volne dostupny v drogerii novinka od Loreal Paris Stodio hot straight straightening Cream Irons
ruzova okolo 150sk to stalo uz neviem
ako od kadernicky:)

pettusska

Mám husté, vlnité a dlhé vlasy, ktoré si pravidelne vyrovnávam.
Najviac sa mi osvedčil prípravok GLISS KUR, ktorý si nastriekam hneď po umytí, lepšie sa rozčesávajú, nechám voľne uschnúť, v prípade ak sa ponáhlam tak vyfénujem vlásky úplne do sucha. pripravím si žehličku ale než si začnem žehliť vlasy, nastriekam si OSIS+ 200´C ( PROFT)ale len mierne, nie aby boli vlasy úplne mokré, chvíľku vydržím a môže sa žehliť. Prípravok mi odporučila moja kaderníčka, u ktorej si ho pravidelne kupujem, stojí cca 300Sk, ale vydrží mi dlho 6 mesiacov čo sa oplatí za takú cenu a naozaj je skvelý a na druhý den si nemusím vlásky žehliť znovu:o)
Ešte by som odporučila aj vosk TAFT- SILK- FLEX SHINE WAX cca 120Sk na vlásky , dodá prirodzený lesk ale taktiež nepreháňať to s voskom, vlásky by neboli prirodzené. A samozrejme nezabudnúť na ošetrenie raz týždenne, mne sa osvedčila maska GLIS KUR.