ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .
Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
čaute baby.ja som si kúpila žehličku titánovú.na slovensku je to totálna novinka.dá sa kúpiť len v špeciálnom kaderníctve,lebo je profesionálna pre kaderníkov.skúšala som už všeliake ale táto je úplná bomba.mám vlasy kučeravé a hrubé ale ked si ich ožehlím s touto žehličkou sú krásne lesklé a pružné.používam aj prípravok od OSIS-flattening. tiež je špičkovy,vlasy mi vydržia rovné až do dalšieho umytia.žehlička stála len 2000 sk a prípravok 250 sk. kvalita žehlenia závisí aj od techniky. vlasy treba najskôr vyfúkat kefou dohladka a potom žehliť.
caute:)..taak zacnem:..vlasy som si zehlila asi 2 a pol roka denno denne,niekedy aj dvakrat do dna(viete ked idete vecer niekam a tak)..moje vlasy su teoreticky rovne len na koncoch sa vlnia,a moj strih si to nemohol dovolit..tak pekne som si nicila vlasy,sa mi kompletne dolamali+rozstiepene konce ( a to som nemala nejaku smejd zehlicku,kvalitny teflon,keramika) vlasy som si prestala zehlit,teda sem tam si ich vyrovnam tak prilezitostne raz-dvakrat za mesiac,snazim sa pouzivat kompletnu starostlivost(obycajny loreal z drogerie,alebo gliss kur a tak,nemam momentalne na sampon za 700sk z kadernictva,a to nehovorim o sume celej sady) ale tak su zdravsie,hebkejsie,lesklejsie,aj ked DOLAMANE vsade,no dolamane vlasy len nechat odrast a ostrihat...samozrejme vsetko zavisi od kvality vlasu,starostlivosti,typu zehlicky a tak..niekomu sa nemusi po 2 rokoch ani vlasok polamat,ale tak pre jemny svetly vlas je v podstate vsetko hrozbou...a na trvalejsie vyrovnanie vlasov sluzba X-tenso od loreal,ale lepsie sa mi zda SOLIXX od firmy VITALI'S ..ja si uz s vlasmi radsej nic extra nerobim,akurat jedinym ucinnym riesenim na kompletnu rregeneraciu si je vlasy uplne ostrihat a nechat narast nove.cize zdar holym hlavam a parochniam!! :D
ja na žehlenie používam prípravok od Loreal. je dostať v drogériach a stojí okolo 120.-, má ružový obal.
no ja pouzivam LOREAL-HOT STRAING(taka ruzova flasticka)som spokojna aj ked mam slabsiu zehlicku tak vlasy mam pekne rovne...no tiez som zo zaciatku nemala ziadny pripravok a vlasy mi ostali uplne suche a zacali sa vonku tocit na s5.a velmi mi pomohol ocot...NALIALA SOM SI NA SPODOK 1.7LNADOBY OCOT(ALE LEN TROCHA LEN NA UPLNY SPODOK)ZVYSOK SOM DOLIALA VODOU A VZDY KED SOM SI UMYLA VLASY TAK SOM SI ICH NAKOIEC TYMTO OPLACHLA...ALE POZOR UZ ICH NESMIETE ZMYVAT VODOU)VLASY VOBOC NESMRDIA A SU JEMNE
kimka ja pouzivam z avonu vyzivovy sprej Naturals na vlasy
Nikto nic?