Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Žehlenie vlasov a vhodné prípravky

Príspevok v téme: Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
Adulka

ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .

shane

tú žehličku som kúpila v bratislave v tom špeciálnom sklade pre kaderníkov,kedže je to novinka asi sa inde zohnať nedá..možno neskôr budú aj iné značky vyrábať titánovú. Ten prípravok som kúpila tiež tam ,ale ten sa dá kúpiť aj v kaderníctve ,ak tam s takou kozmetikou robia.

shane

čaute baby.ja som si kúpila žehličku titánovú.na slovensku je to totálna novinka.dá sa kúpiť len v špeciálnom kaderníctve,lebo je profesionálna pre kaderníkov.skúšala som už všeliake ale táto je úplná bomba.mám vlasy kučeravé a hrubé ale ked si ich ožehlím s touto žehličkou sú krásne lesklé a pružné.používam aj prípravok od OSIS-flattening. tiež je špičkovy,vlasy mi vydržia rovné až do dalšieho umytia.žehlička stála len 2000 sk a prípravok 250 sk. kvalita žehlenia závisí aj od techniky. vlasy treba najskôr vyfúkat kefou dohladka a potom žehliť.

kozadom4ca

caute:)..taak zacnem:..vlasy som si zehlila asi 2 a pol roka denno denne,niekedy aj dvakrat do dna(viete ked idete vecer niekam a tak)..moje vlasy su teoreticky rovne len na koncoch sa vlnia,a moj strih si to nemohol dovolit..tak pekne som si nicila vlasy,sa mi kompletne dolamali+rozstiepene konce ( a to som nemala nejaku smejd zehlicku,kvalitny teflon,keramika) vlasy som si prestala zehlit,teda sem tam si ich vyrovnam tak prilezitostne raz-dvakrat za mesiac,snazim sa pouzivat kompletnu starostlivost(obycajny loreal z drogerie,alebo gliss kur a tak,nemam momentalne na sampon za 700sk z kadernictva,a to nehovorim o sume celej sady) ale tak su zdravsie,hebkejsie,lesklejsie,aj ked DOLAMANE vsade,no dolamane vlasy len nechat odrast a ostrihat...samozrejme vsetko zavisi od kvality vlasu,starostlivosti,typu zehlicky a tak..niekomu sa nemusi po 2 rokoch ani vlasok polamat,ale tak pre jemny svetly vlas je v podstate vsetko hrozbou...a na trvalejsie vyrovnanie vlasov sluzba X-tenso od loreal,ale lepsie sa mi zda SOLIXX od firmy VITALI'S ..ja si uz s vlasmi radsej nic extra nerobim,akurat jedinym ucinnym riesenim na kompletnu rregeneraciu si je vlasy uplne ostrihat a nechat narast nove.cize zdar holym hlavam a parochniam!! :D

secretkaa

aj tak to zavisi od toho jake mame vlasy... ja napr. dost huste a nepoddajne. zehlicka mi ich nikdy nevyzehli uplne

hylatko

no ja pouzivam LOREAL-HOT STRAING(taka ruzova flasticka)som spokojna aj ked mam slabsiu zehlicku tak vlasy mam pekne rovne...no tiez som zo zaciatku nemala ziadny pripravok a vlasy mi ostali uplne suche a zacali sa vonku tocit na s5.a velmi mi pomohol ocot...NALIALA SOM SI NA SPODOK 1.7LNADOBY OCOT(ALE LEN TROCHA LEN NA UPLNY SPODOK)ZVYSOK SOM DOLIALA VODOU A VZDY KED SOM SI UMYLA VLASY TAK SOM SI ICH NAKOIEC TYMTO OPLACHLA...ALE POZOR UZ ICH NESMIETE ZMYVAT VODOU)VLASY VOBOC NESMRDIA A SU JEMNE