ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .
Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
ja skutocne neviem aky pripravok je vhodny na zehlenie vlasov, este som taky nenasla.. neverim ze ked si nieco nakydas na hlavu tak vlasy budu 100% chranene pred teplotou zehlicky
ten L´oreal je podfu(c)k. zbytocne vyhodene peniaze
neviete nahodou ci sa daju dosticky v zehlicke vymenit? moja zehlicka je asi akurat tak na ozdobu straasne tazko sa s tym zehli a musim dlho a aj tak to neni podla mojich predstav....ked mi to robila kadernicka bolo to rychlejsie krajsie a jednoduchsie....uz som si kupila aj vyhladzovaci prostriedok tu novinku od lybar a neni to bohvieco a navyse nevydrzi mi to dlho....poradte co mam robit? robim niekde chybu ja? alebo mam tu sprostu zehlicku vyhodit???
to lucianne- ak prides do kadernictva,tak kazda kadernicka ti povie,ze zehlicky na vlasy znacky REMINGTON su zarucene najlepsie.No to aky druh zehlicky potrebujes,uz zavisi od tvojich vlasov,teflonove su najlepsie.Ak mas dlhe al.vlnite vlasy pouzi siroku zehlicku v opacnom pripade tu uzsiu.
Aby bol vysledok dokonaly mala by si pouzit aj vhodne pripravky a samozrejme zvolit spravnu techniku nanasania.Na to ti pomoze stranka www.studio-line.sk kde je to pomocou videa a jednotlivych bodov znazornene. Ak chces do pripravku na vlasy trocha zainvestovat odporucam ti pouzit vyrobky znacky matrix-su velmi kvalitne,no ak nie pouzi mlieko hot straight od loreal,ktore je znacne lacnejsie-kazdy styl.krem,mlieko al. penu potom nanasaj v malom mnozstve(velkost orieska),pretoze ak to prezenies nebudu tvoje vlasy vyzerat vyzehlene ale mastne.
Dufam ze som ti pomohla;)
Papus.Natali:)