Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Žehlenie vlasov a vhodné prípravky

Príspevok v téme: Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
Adulka

ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .

natali:)

suhlasim s jaja na vlasovu kosmetiku matrix nikto nema!a teraz ten novy rad sleek.look-na moje vlasy ako stvorene!

amyi

to neviem ci je lepsia lebo som remington neskusala, iba vravim ze pre mna je najlepsia tato.skusala som rozne,drahe aj lacnejsie ale nebola som spokojna.mozem vsak povedat ze ETA urcite nepatri medzi mojich favoritov.tú si radsej nekupuj.

amyi diky:) a neves ci je ta zehlicka kvalitnejsia ako remington?vies,chcela by som sa naucit si tak zehlit vlasy aby mi to vydrzalo aspon tyzden!...a na to treba aj dobru zehlicku a kvalitne pripravky takze...

bibi22

baby...ak si umyvam vlasy kazdy druhy den a kazdy druhy den si ich aj budem zehlit,neznicia sa mi prilis?dakujem za odpovede...

Babi nevedeli by ste mi poradit nejaku dobru zehlicku do 1500-sk?
inak pre vsetky babi,co nevedia ako na vyrovnavanie- www.studio-line.com -od pouzitia pripravku na vlasy az po vyrovnavanie;)
Papus a za odpoved vopred diky:)

kikinka

TO ARASHID: haha ja robim presne to iste....loreal s beyonce a got 2 be got 2 be sparkling:D mmm ked stretnem niekoho s rovnakou vonou vlasou...:D