Žehlenie vlasov a vhodné prípravky

Príspevok v téme: Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
Adulka

ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .

kimka

Ja som tiez dostala pod stromcek remington zehlicku s trojitou ochranou a je fakt uplne super, stala do 2000 korun, ale stoji za to. Predtym som mala etu, ale tu som pouzila asi len dva krat, lebo bola vykonovo moc slaba, vlasy mi vobec nevyzehlila, ale len znicila. Ale s remingtonkou si vlasy vyzehlim uplne v pohode, pramienok po pramienku a vydrzi mi to do dalsieho umytia.

lucia313

... ja som práve našla na nete žehličku remington S 8203, stojí síce cca 2500,- ale ma diamantový povrch a hlavne je šetrná k vlasom, tak som zvedavá aká bude :-))

mirusiatko

tinna: podla mna mali by ti vlasy vydrzat pekne vyzehlene do dalsieho umytia...mozno zalezi na tom aku mas zehlicku.Ja mam REMINGTON a je strasne super..velmi som s nou spokojna.A to co pise JESSICA ze co najtensie platnici je hlupost..lebo si budes vlasy zehlit az do vecera..a mam taky priemer niesu naj hrubsie ani najtensie asi tak cca. 5 cm ma plocha.Noo a ja mam svoju uz 2 roky a ta je s teflonovym a keramickym povrchom no uz tie nove Remingtonky maju trojitu ochranu maju aj turmalin.Urcite by som si taku kupila.Jednoznacne.

tinna

ahojte baby som velmi zufala, nevedeli by ste mi poradit aku si mam kupit zehlicku?? mam uz jednu lenze ked na druhy den vstanem mam vlasy kucerave ako keby som si ich vobec nezehlila. mama vravi ze to je mojimi vlasmi ale ja jej neverim pretoze raz od kadernicky som mala vyzehlene vlasy a vydrzalo ma to do dalsieho umytia. vravi ze mam huste a tvrde vlasy a tie nevydrzia dlho vyzehlene. fakt som zufala a chcela by som mat rovne vlasy a nie kucery neznasam ich. paaaaaaaa

jessika

ahoj viki1254,ja mam braun aj remington a urcite lepsia je remington.ma teflonove platnicky a ja som s nou velmi spokojna.kup si co najtensiu,lebo sa s nou najlepsie pracuje.dala som za nu 2500 a nelutujem to.

viki1254

Ahojte, chcem si kupit zehlicku no netusim aky typ zehlicky je najlepsi, s teflonovym ci keramickym povrchom,niektore maju trojitu ochranu-turmalin,teflon,keramika.ale tie su trochu drahe,je to potrebne? je lepsia uzka ci siroka plocha,ake mate skusenosti so zehlickami Remington su vraj najlepsie alebo mate nejake tipy na lepsie znacky? dakujem

nara

stanulka to nemyslis vazne, ze so zehlickou na saty...dufam, ze to nejake mlade baby nevyskusaju.To je totalna hlupost!!!!!!

stanulka

Ja si zehlim vlasi uz asi 3 a pol roka s zehlickou na saty. je to celkom vpohode, az na to, ze sem tam sa mi pripecu. pouzivam taky ruzovy a modry, ved viete ten co reklamuju a velmi mi pomaha. sem tam ozehlim aj mojej sestre, a le ne moc casto, ma len 9rokov.
papa cmuk.