ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .
Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
ja som si zehlila vlasy asi tristvrteroka (bolo to nutne, kadernicka ma bujne ostrihlala, tak sa inak nedalo) a vlasy mi skrepovateli a vysusili sa, bolo to hrozne, teraz uz rok vlasy nezehlim a zase ich mam pekne ako predtym, uz pouzivam asi milion pripravkov na regeneraciu. ale lesknu sa jak predtym :)
ja to chapem kazdy chce mat to co ma ten druhy no nie vzdy sa to podari.tak vam drzim palce aby ste si neznicily vlasy lebo tie zehlicky moc na vlasy skodia.pouzivajte dobre pripravky nato aby vam aj vlasy nezacali vypadavat.lebo stoho hrozna padaju.kamoska s tym nema dobre skusenosti.
asi preto ze nase kucerave vlasy nas omrzeli rovnako teba tvoje rovne
nevravim ze vyrovnaju kucery ale pomahaju na skarede vlasy napriklad na suche lamave.preco si vystierate kucery ved to je pekne mne sa take vlasy pacia.chcela by som brckave.
sara si nejaka premudrela.myslis ze lusknem a carovnym balzamom sa mi narovnaju kucerave vlasy zlatko?keby nejaky carovny balzam existoval asi by sme zehlicky nepouzivali,zlaticko.
naco su vam zehlicky ved stoho sa nicia vlasy kupte si super balzam na vlaszy a hotovo a vobec sa vam vlasy nenicia.
hm, okay natali, diky za tip.. budem si pamatat :)