ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .
Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
Baby a ake pripravky pouzivate po zehleni?
Ahojte..no ja si tiez zehlim vlasky..asi pred polrokom som si kupila uz v poradi druhu zehlicku znacky Remington..myslim ze hlavne je mat kvalitnu zehlicku a kvalitne vyrobky na osetrovanie vlasov a potom sa az tak neznicia..pouzivam tiez ten loreal ruzovy..kadernik mi povedal ze vlasy sa po polroku pravidelnym zehlenim spalia..preto sa snazim zehlit si nie az tak casto..:)
Ahojte tak ja si zehlim vlasy stale po kazdom umyti to zn.kazdy druhy den a zatial ich nemam znicene akurat konceky mam trosku suche.Vlasy si uz takto zehlim pravidelne 2 roky a musim sa priznat ze nic nepouzivam ziadne pripravky.Ale zase mam celkom dobru zehlicku nie taku za 400 sk co iba znici vlasy.Moja ma keramicku a teflonovu ochranu a pred 2 rokmi bola jedna z naj.
Ja som si dlhu dobu denno denne zehlila vlasy, ale zasadne len s pouzitim profesionalneho pripravku na zehlenie vlasov. Na podiv som ich mala zdravsie ako teraz ked si ich nezehlim a pouzivam hydratacne pripravky na vlasy od vymyslu sveta.
Skus zajst ku svojej kadernicke a ona by ti mohla predat zo svojich zasob alebo by ti objednala od svojho dodavatela.
Mne sa osvedcila znacka Matrix, stoji okolo 400Sk, vyraba aj Schwarzkopf, ale je to drahsie a mensie mnozstvo. Dalej tieto pripravky su dobre aj z firmy Selective(o cene netusim).
V ziadnom pripade nezozenies nic kvalitne v klasickej drogerii, ale len u v kadernictvach alebo obchodoch s profesionalnymi kadernickymi pripravkami.
pls neexistuje nejaky styuling ktory by vyrovnal vlasy aj be zehlenia?nieco ako mal martin konrad tu ofinku....pls moc potrebujem vediet
ahojtee,ja si tiez pravidelne zehlim vlasy a kupila som si uz vela pripravok pred i po zehleni,ale moc mi to nepomoha..skuste mi poradit nejaku dobru znacku a tak aby to nestalo cely majland:D..este ma trapi jedna vec ze aj ked neprsi a je len trochu vlhky vzduch vlasy sa mi okamzite zvlnia ako ich mam normalne..existuje aj nato nejaky pripravo,kt.dlhodobu zapespeci vyrovnavajuci efekt?..