Žehlenie vlasov a vhodné prípravky

Príspevok v téme: Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
Adulka

ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .

miirka

Nooo ja mam tiez zehlicku zn. REMINGTON a musim povedat ze je velmi dobra a to ze sa mi vlasy spalia??Hmmm zatial po 2 rokoch nastastie ee.Akurat teflon mi pomalicky odchazda zo zehlicky tak casto si ich zehlim :) to aj vam?

cica

Ahojte..no ja si tiez zehlim vlasky..asi pred polrokom som si kupila uz v poradi druhu zehlicku znacky Remington..myslim ze hlavne je mat kvalitnu zehlicku a kvalitne vyrobky na osetrovanie vlasov a potom sa az tak neznicia..pouzivam tiez ten loreal ruzovy..kadernik mi povedal ze vlasy sa po polroku pravidelnym zehlenim spalia..preto sa snazim zehlit si nie az tak casto..:)

miirka

Ahojte tak ja si zehlim vlasy stale po kazdom umyti to zn.kazdy druhy den a zatial ich nemam znicene akurat konceky mam trosku suche.Vlasy si uz takto zehlim pravidelne 2 roky a musim sa priznat ze nic nepouzivam ziadne pripravky.Ale zase mam celkom dobru zehlicku nie taku za 400 sk co iba znici vlasy.Moja ma keramicku a teflonovu ochranu a pred 2 rokmi bola jedna z naj.

aktiduj

Ja som si dlhu dobu denno denne zehlila vlasy, ale zasadne len s pouzitim profesionalneho pripravku na zehlenie vlasov. Na podiv som ich mala zdravsie ako teraz ked si ich nezehlim a pouzivam hydratacne pripravky na vlasy od vymyslu sveta.
Skus zajst ku svojej kadernicke a ona by ti mohla predat zo svojich zasob alebo by ti objednala od svojho dodavatela.
Mne sa osvedcila znacka Matrix, stoji okolo 400Sk, vyraba aj Schwarzkopf, ale je to drahsie a mensie mnozstvo. Dalej tieto pripravky su dobre aj z firmy Selective(o cene netusim).
V ziadnom pripade nezozenies nic kvalitne v klasickej drogerii, ale len u v kadernictvach alebo obchodoch s profesionalnymi kadernickymi pripravkami.

annie88888888

pls neexistuje nejaky styuling ktory by vyrovnal vlasy aj be zehlenia?nieco ako mal martin konrad tu ofinku....pls moc potrebujem vediet

wewe123

Tiež som dostala na Vianoce žehličku...žehlila som si vlasy len 3x a su zatial v pohode ale mam strach že sa mi zničia...tak som si kupila ten LOREAL PRIS STRAIGHT HOT....a vyskusam to....mno uvideme....a dostala som zehličku s naparovaním....a je to fajn

trinity

poradte mi niekto, ci sa daju vlasy vyhladit aby neboli krepove aj bez zehlenia, lebo akonahle je vlhko vlasy mi zkrepovateju

denisa

ahojtee,ja si tiez pravidelne zehlim vlasy a kupila som si uz vela pripravok pred i po zehleni,ale moc mi to nepomoha..skuste mi poradit nejaku dobru znacku a tak aby to nestalo cely majland:D..este ma trapi jedna vec ze aj ked neprsi a je len trochu vlhky vzduch vlasy sa mi okamzite zvlnia ako ich mam normalne..existuje aj nato nejaky pripravo,kt.dlhodobu zapespeci vyrovnavajuci efekt?..

majinka

Ahojte, ja pouzivam tiez ten pripravok Matrix, no aj tak nemam vlasky uplne rovne, ked je vlhke prostredie, tak sa mi jemne zvlnia.Rozmyslala som aj ja nad tym trvalym predlzenim vlaskov, no bojim sa, ze sa mi velmi znicia:o(