Žehlenie vlasov a vhodné prípravky

Príspevok v téme: Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
Adulka

ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .

katuša

ja som si prvý krát kupila prípravok od kaderníčky, konkretne mi dala teraz značku rolland, je to ako taky olejček. musím povedať že s prípravkami z drogerie ako syoss alebo ružovy loreal sa to neda porovnať :) drží to úplne super, aj vlasy su viac vyživene. uričte si už budem kupovať profesionalne prípravky, je ot sice drahšie,ale oplati sa.

paganstorm

ja som som kupila nezmyvatelny striekaci kondicioner tušim od lorealu ružova flaška, je to na fenovanie,žehlenie, kulmovanie vhodne a stolo to tušim okolo troch eur v DM drogerii

kleopatra4589

natalie

Ja odjakziva pouzivam Remingtonky.. nedala by som na ne dopustit.. konkretne remington 2006 nemam.. ale mam podobnu, starsie vydanie.. a mala som aj vydanie predtym.. oni maju vacsinou tie iste funkcie.. je to to najlepsie co som kedy mala.. a to som uz nejake tie zehlicky odskusala .. myslim, ze s nou budes nadmieru spokojna :)

FIALOVA TETA

JA POUZIVAM SAMPON, KONDICIONER, AJ MASKU NA VYROVNAVANIE VLASOV , PRETOZE ICH MAM DOST NEPODDAJNE, A ZEHLIT ICH Už NECHCEM ABY SOM ICH UZ UPLNE NEZNICILA, PRETOZE ICH DOST CASTO FARBIM.
CELKOM TO ZABERA, SPON SA MI VLASY TAK RYCHLO NEZVLNIA.
AK NECHCETE ZEHLIT VELKOU POMOCKOU JE KULMOFEN, KTORY Z VLASAMI ROBI DIVY.
SAMOZREJME ZE EXISTUJU AJ ROZNE PRIPRAVKY NA OCHRANU PRED TEPLOM, ZEHLENIM A KULMOVANIM, ROZNE MLIECKA ALEBO SPREJE. NAPRIKLAD SYOSS, .. ALE NAJLEPSIU CENU MA BALIE ( DM COSMETIKA)

natalie.k

ahojte :) chcela by som sa opýtať či nemáte niekto náhodou skúsenosti so žehličkou remington s2006. nedávno som si ju objednala, tak len chcem vedieť, či som si správne vybrala. :)) a nemáte tu niekto náhodou taký sprej na ochranu syoss?? je v takej čierno-fialovej fľaške. :/ ďakujem :)

simka111

Ja som si nakoniec kupila serum na ochranu vlasov pred žehlenim a kulmovanim Indola, skušala som ju len raz takže neviem povedať či je dobra, ale mala som pekne leskle vlasy po fenovani.. :)

Domio

Ahojte, ja som si dnes kúpila ten Loreal Studio Silk & Gloss hot straight cream a neviem ako ho používať. či do mokrých vlasov a potom prirodzene vysušiť a potom žehliť ? či ako ? alebo do suchých ?

kleopatra4589

Ahojte, aka zehlicka je vhodna na kratsie kucerave vlasy?? Ja mam dlhe, jemne vlnite, pouzivamRemington so sirokymi platnickami. Citala som, ze na kratke vlasy su vhodnejsie uzke platnicky, ale plati to aj ke su tie kratke vlasy kucerave??? Mate niekto s takym typom vlasou skusenosti so zehlenim?? Dakujem.

simka111

čo je lepšie na žehlenie??? serum Osis alebo CHI.. ak niekto použival aspoň jeden tento produkt, napište :)