Žehlenie vlasov a vhodné prípravky

Príspevok v téme: Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
Adulka

ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .

ZyxerkA

aj ked pouzijes milion ochrannych pripravkov na vlasy- nicia sa Ti...

vlasy sa nicia pri AKEJKOLVEK tepelnej uprave, to znamena, ze sa Ti nicia uz pri umyvani napr moc horucou vodou..

a duplovane sa nicia pri procedurach, ako je zehlenie, kedze vlas je v kontakte s horucim kovom..

Ak Vam naozaj zalezi na svojich vlasoch, nepouzivajte ziadne zehlicky, ani ostatne hluposti...
na Vasich vlasoch sa to viditelne prejavi.., hlavne v buducnosti, pretoze vekom vlasy stracaju pruznost a vitalitu, a ak maju znicenu strukturu a ochranny obal vseliakymi procedurami, tak toho postupom casu moc nevydrzia, to mi verte..

dada

awoj Natali ak zhánaš ešte stále nejakú dobrú žehličku tak ti možem odporučiť hair majesty 4011 je to veľmi fajn žehlička a možeš si žehliť aj vlhké vlasy ..

Swaygirl

loreal taky ruzovy je super na zehlenie...jeden typ je na kucery druhy na vyrovnanie..ja si zehlim tak kazde tri dni..a drzi mi to aj za dazda a vlhka...samozrejme ak mi to nezmokne..:)))

katka-to

Ahojte...mam taky problem moje vlasy sa mi vobec nepacia su krepove huste a kucerave.Chcela by som mat pekne hladke vlasy no aj ked si ich ozehlim rano su rovne a vecer kucerave:((...pomoooc pls

scarlett298

No stanulka, ty chces byť plešatá? A to maš odvahu sa tým tu aj chváliť a čo je horšie, že to este zehliš aj svojej sestre? Ušetri svoju sestru, ta je este mala aby bola plešatá. Neviem kolko mas rokov, ale mala by si sa spamätať a to velmi rýchlo. Nechápem, ako to, že ti mama nič nepovie. Môj manžel to vtipom povedal mne,ved ako inak muzi..No rozhodne by som taku vec nikdy neurobila.Ja som teraz reklamovala žehličku ETA,lebo mi vybuchla, teda sa mi akurat nahrievala a tak vyhodila poistky v celom byte, až som sa zľakla.Na vyrovnavanie použivam od LOREAL termomlieko.Je dobré.

lenka 2

poradte mi co si mam dat na vlasy po vyzehleni..ked ich vyzehlim tak su potom take ze mi vsade stoja co si na ne mam dat? pomoze vosk na vlasy? a ak ano tak ktory je dobry???

johnyy

neviete mi poradit ked si vizehlim vlasy tak ich mam pekne rovne ale ked si ich nagelujem tak sa mi opet stocia neviete ako nato co by som si mal davat namiesto gelu aby to vizeralo ??? dakujem :))

peetaa

no ked si chcete kupit zehlicku tak jednoznacne odporucam remington.ked pouzivate casto zehlicku po case vam zacnu trosku viac vypadavat vlasy , urcite pouzivajte nejaky pripravok na zehlenie a hlavne ked mate jemne vlasy. ja zehlim vlasy uz rok a a strasne mam konce tenke a riedke vlasy uz len cakam kedy mi odrastu aby som sa mohla dat ocvakat

jj

ahojte.najlepsie zehlicky su od remingtonu - ja mam 3in1-keramicky,teflonova a turmalinova ochrana.vlasky vyzehli krasne do hladka.nemozes zabudat na spravnu starostlivost pri zehleni a hlavne pouzivat hydratacne pripravky. pouzivam znacku MATRIX hydratherapie urcenu na suche vlasy- je to to najlepsie co som mala a drahsie veci ako je l´oreal-tiez zo salonu nestoji vobec za nic pri pomere cena:kvalita.