ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .
Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
ahojte zehlim si vlasy a rada by som vedela nieco co by mi vizehlene vlasy udrzalo rovne.je lepsie ich nalakovat alebo nie????alebo citala som tu nejake pripravky pred zehlenim mam loreal ale nieje to nic moc:(
sara :D najpv som nechapala ocom tocis ale potom som sa smiala
remington žehličky su jednoznačne najlepšie.Mala som zatial dve a s obidvoma som nadmieru spokojná.Navyše už sa daju zohnať aj za dobru cenu a mate kvalitu zaručenu:-)inak fakt dobre rady na prípravky.ten ružovy od loreal nieje pre mna žiadny zazrak teda.
Baby pomoste mi ked ja chcem strasne mat rovne vlasi ale ani zehlicka nema taky uciok pomozte mi ako ich vyrovnat
adulka dobre je mlieko od lorealu a stoji okolo 150 sk a kupis ho v drogerie ale lepsie su keramicke platne
lowe, ked taketo vlasy, naco si davas takyto strih?
samozrejme, ze vlasy sa musia upravovat, ale mozu sa upravovat aj setrnejsie.. hlavne treba mysliet na spravny strih..
v kadernictve kde som chvilu fungovala niekedy prisli hlavne mlade dievcata s tym, ze chcu nejaky uces, a pritom sa im vobec nehodil, ale ony ho MUSELI mat, lebo je moderny..
Pri problematickych vlascoh je velmi dolezity strih, ak je spravny strih, daju sa upravovat co najsetrnejsie..
Ano zyxerka mas pravdu...ale u mna to je iste...MUSIM ZEHLIT...dala som si mikado...a mam total brutal kučerave vlasy...take ako shakira...takze ja musim :(...ty ktory musia nech zehla ale ty co nemusia tka nech nenicia
zyxerka..ano to máš pravdu..ale čo mám urobiť, ked sa zobudim a mám vlasy ako strašidlo, a ked si to vyžehlím, alebo natočím, tak aspon ako tak vyzerám..ved to je to,že mám velmi zlu kvalitu vlasov a ked sa neupravia, vyzerá to tragicky..