ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .
Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
Ahojte, tonka píše samé negatívne veci o žehličke. Mám kučeravé, suché vlasy. Proste seno. Pred rokmi, keď Slovensko nechýrovalo o niečom takom, ako je žehlička na vlasy mi ju kámoška priniesla z Anglicka. Bola som a dodnes som z tohoto vynálezu nadšená. Vlasy si žehlím už dlhé roky a vôbec ich nemám zničené ani poškodené. Naopak vyzerajú oveľa zdravšie ako nevyžehlené kučeravé, pretože sa nádherne po vyžehlení lesknú. Vlasy nemám ani rozpirchané, lebo to teplo tie vlasy ako keby spojilo do jedného konzistentného celku. K žehličke bol priložený aj sprej, ktorý sa nastriekal na vlasy pred žehlením. Teraz si kupujem od mojej kaderníčky krém na vlasy, ktorý si votriem do vlasov pred žehlením a po vyžehlení také sérum, ktoré zabraňuje, aby vlasy sali vlhkosť z ovzdušia. Takže aj keď je vonku vlhko tak sú vlasy krásne rovné a lesklé.
ahojte, keby som ja mala mierne kucery rovnomerne od vrchu po spodok a menej objemne vlasy, tak by mi to az tak nevadilo lenze mne sa vlasy vlnia hlavne vzadu a vacsinou pri spodku..ked si ich vyzehlim tak mi to vydrzi par dni..lenze niekedy sa zobudim a mam to znova ako povybuchu...a ked je cez den vlhko (po dazdi atd) tak vlasy si zehlit nemusim vobec lebo mi skrepovateju a zvlnia sa znova..mam proste sprostu kvalitu vlasov..:(
Kimka, ja si ju pocas zehlenia utieram vlhkou handrou, zvysky tuziacich a ochrannych pripravkov tak idu dole uplne lahko, a aj zehlicka lahsie klze po vlasoch:)
baby..zehlicku urcite nepouzivajte ak si nechcete donicit vlasy..je to riadne svinstvo ktore vam sice nachvilu vyrovna vlasy ale doskodi ako fras....a tie pripravky co slubuju ze sa vlasy nedonicia...?no akoze totalna blbost donicia sa tak ci tak..zbytocne minanie penazi...akoze vazne zehlicka donici vlasy tak ci tak..predsa radsej mat kucerave vlasy ako ziadne nie?
Baby a ako si presne cistite zehlicku na vlasy? Lebo mne tam zostavaju take priskvarene vrstvy a da sa to iba olupat.
zdravim , som teenegerka a zo zehlenim vlasov mam malo skusenosti. nedavno som dostala zehlicku na vlasy. obsluhu som sa naucila sama podla navodu a uz ziskavam potrebnu prax ale niekedy pred zehlenim moja keramicka zehlicka trocha zapacha zhoreninou aj ked je dokladne vycistena podla navodu.a otezka na zaver: viete mi odporucit specialny pripravok na zehlenie vlasov? velmi by mi to pomohlo , pretoze mam velmi obiemne vlasy a nesputane kucery pri ktorich je zehlicka velkym pomocnikom ...........................................dakujem
ahojk mohli bi ste mi pls poradit nejaky priravok na vlasy pri zehleni bo ih mam dost znicene no zehlit si ich potrebujem poradte mi plsss diki moc ;D
hojqy....žehlim si vlasy a naozja funguje táto metoda aby vám rovné vlasy dlho vydržali : Umyté vlasy a vysušene si natupyrujte tak,aby ste vyzerali ako vybuch=DD Potom po 10 min. si to rozceste s poriadnou kefou a vyžehlite =)...nakoniec si poriadne nastrikajte vyzehlne vlasy sprejom na vlasy,ale KVALITNYM !!!!...papiq :-*
wella ma dobry taky 2zlozkovy sprej...je modrej farby to zahrkaz nastriekas na vlasy..akoze men tie vlasy vydrzali az kym som si ich neumyla..v kadernictvach to maju a cena neviem asi 300sk ine somneskusala..ale v kadernictvach maju toho neskutocne vela tak sa staci popytat
chcela by som sa spytat tej NELI ze ci ten pripravok Kerastase Vernis za 780SK stoji za to pretoze ci mi vlasy vodrzia dlhsie rovne lesklE???? A este kde by som ho zohnala