ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .
Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
domiq
inak písala som ti práve aj na azet (nick sss75), tak ak chceš odpíš a možeme o žehlení poppísať aj tam, budem rada. tak zatím
waw a ešte, keď ti vydrží 4 -5 mesiacov, tak to sa naozaj oplatí, mne matrix vydrží mesiac :D, takže aj keď je o niečo lacnejší, tak v tomto som určite stratová.
a ešte mne matrix dosť lepí vlasy, tak som sa ešte chcela opýtať ako to je s L´Oreal HOT STYLE IRON FINISH?
ak sa možem spýtať akú žehličku používaš? nejakú lepšiu?
domiq
mne sa to mlieko zdalo malňé a drahé a tým pádom som si myslela, že aj krátko vydrží, keď mi ho kaderníčka odp. Navyše ma ešte zmiatla ako sa teraz zdá, keĎ mi povedala, že spraye sú účinnejšie ako mlieka. Tak som si kúpila spray matrix, stojí okolo 450 sk a má 200 ml, ale mne vydrží tak mesiac, čo je dosť málo si myslím. Teraz som ho nemohla zohnať, lebo už ho v salňóne nemali, tak som si prechodne kúpila oisis, kt. je podstatne lacnejší, ale až taký efekt nemá, tak vyskúšam to od l´oréalu. To, čo si písala znie fakt presvedčivo.
domiq
a keď si dáš veľkosť orieška, skutočne to stačí? nemáš potom príliš zničené vlasy?
no ludia, tak som sa bola popytat v kadernictvach ze co a ako na zehlenie a moja kadernicka mi odporucila termofixacne mlieko L´Oreal HOT STYLE IRON FINISH z rady tecni.art a povjem vam ze staci velkost orieska z tohto mlieka a mne vlasy drzia uz 2 den rovne tak ze nemam potrebu si ich zehlit znova co bolo u mna bezne ze som si kazdy den zehlila vlasy.. pretoze s mojou kvalitou vlasou mi nevydrzali vlasy rovne dlhsie ako 1 den.. je sice pravda ze toto mlieko stoji vyse 500sk no fakt vam to stoji za to a urcite vam to vydrzi 4-5 mečsiacov... je to 150ml tuba a fakt, velkost orieska z tohto mlieka vam bohato staci na celu hlavu a ja mam vlasy pomerne dlhee asi pod prsia a dostatocne husteee a hrube cize fakt.. ono samo o sebe je to mliecko moc mastne cize vela vam sposobi mastny dojem vlasov..cize bacha aj na to.. ne vzdy vjac znamena lepsie.. ;) tak sup sup mozte zehlit..:)
no ja mam pritodzene polo-kucerrave vlasy s tym ze vlny sa mi spravia od polovice hlavy az po korienky.. vlasy si zehlim asi uz rok no stale nwm prist na ten spravny system aby mi vydrzali rovne a hladke aspon hodinku...hned sa mi konce zacinaju zvnovat a to mam zehlicku ta 2500sk... cize v tom to asi nie je a pouzivala som aj tuzidla na rovnanie aj l´oreal balzam no nic, napisete mi dato pls na mail - roxi666@azet.sk dake tipy a triky?:) fakt by mi to pomohlo..kujem moc
ahojte. kirka ake to mas tie pripravky prosim ta? zaujimalo by to aj mna:P aj ked teraz si uz vlasy zehlim malo lebo sa mi strasne znicili co mam zehlicku cca pol roka... a neviem co mam pouzivat, co je najspolahlivejsie... a tiez by som rada vedela ci ta nivea funguje, tak ak niekto vyskusal nech napise svoje skusenosti:D a este nieco, nevie nahodou niekto poradit daku super domacu masku na vlasy?:D pre púskodene vlasy alebo nieco take:D diki papaa
ma niekto skusenosti so zehlickou remington S 1031 ?? je dobra ? oplati sa kupovat ? diky ..
cawte pls funguje ta nova nive ze nemusite zrhlit pretoze ja si zrhlim a bola by som rad kebyze to funguje tak pls napiste ci to ozaj funguje:D
Kirka:neskuceraveju ti vlasy ani ked je vlhko?aky je to vyrobok ako sa vola?ja mam problem ked je len trochu vlhko a ked prsi o tom uz ani nehovorim