Žehlenie vlasov a vhodné prípravky

Príspevok v téme: Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
Adulka

ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .

komodda1

ja som jeden cas pouzivala good well no to bol skutocne dobry pripravok na zehlenie vlasov, vlasy bolo rovne, jemne a odolne voci vlhkosti, kupila som si to v ceskej republike v jednom kadernictve spolu so zehlickou no pripravok sa mi bohuzial minul a uz ani v cechach nepracujem a nikde inde som ho v ziadnej predajni ani v kadernictve nevideli, bola to sivomodra tuba, ak by niekto vedel o co mi ide a pouziva ho tiez bola by som rada keby mi dal vediet. Pretoze od tej doby som vyskusala uz nejeden pripravok a vsetky su nahovno ci loreal, hasty {spray{, matrix ten celkom ujde ale vobec nieje odolny voci vlhkosti takze efekt je kratkodoby

sonka

laurikaa ... prípravky, kt. sú na ochranu vlasov pred žehlením z obchodu nie sú vobec účinné, zájdi radšej do kaderníckeho salôónu. Ja som používala od matrixu, ale ten sa mi rýchlo minul, tak si idem kúpiť od l´oréal professionel to mlieko, stojí síce 600 sk, ale písali tu, že vydrží 4-5 mesiaov a ani vlasy si tak často žehliŤ nemusia ako predtým.

laurikaa

Baby takze uz mam dost vselijakoych lorealov, lybarov, go2b ktore na moje levie haro vobec nepomahaju. Rozhodla som sa ze si kupim konecne poriadny pripravok na zehlenie vlaskov. Nieco co ich uhladi, ochrani a vydrzia pekne rovne viac ako hodinu:D Rozmyslam medzi Osis-Flatliner alebo Wella-Flat iron spray..Ktory by ste mi odporucili?

sonka

mnamka...
- veľmi nie som nadšená, že si žehlím vlasy, ale tak aspoň trošku musím po nich prebehnúť žehličkou, lebo tak by som sa hanbila chodiť po ulici. Ako nie som ideálna, ale naučila som sa mať rada svoju postavu a celkovo sa na seba pozerať ako na krásnu, akurát vlasy sa mi prirodzené nepáčia, tak ich trošku prežehlím, nie úplne dorovna, tak posobňim ako zmoknuté kura, ale len trošku.
- s vhodnými prípravkami a kvalitnou žehličkou si vlasy zničím omnoho menej ako bez nich. takže určite majú niečo do seba.
- ten rad kozmetiky od nivei som chcela vyskúšať, ale čo som tu na fóre čítala, tak vobec tak vlasy nevyrovná ako sľubuje reklama, dokonca niektoré majú ešte viac kučeeravé vlasy. nezaregistrovala som tu ani jeden pozitívny ohlas, tak sa nedám na to obldnúť. Raz už som sa dala na l´oreéal s uhladzujúcim efektom, tiež mal mať podob. účinnok ako nivea, ale nebolo to tak, pravda bola iná.
- teraz si už každý deň nežehlím, ale každý 3, lebo tei prípravky robia svoje, to vďaka nim :)

sestraaaa

moja sestra pouziva na vyrovnanie krem na vlasy aj balzam od sunsilku taky fialovy, a naozaj je dobry. a najlepsi balzam na poskodene vlasy je podla mna pantene na suche vlasy alebo elseve ten zlty

mnamka

ja by som si na tvojom mieste vlasy vobec nezehlila...ci s pripravkami alebo bez, si vlasy po case znicis... radsej pouzivaj sampon nivea na vyrovnanie vlasov-vlasy budu rovne a este aj leskle a vobec nebudu znicene ako od zehlicky...z casu nacas je sice mozes pouzit na vyrovnanie neposlusnych pramienkov-ale nepouzivaj ju pravidelne a hlavne nie kazdy den

sonka

kwetuskaaa
- takže žehličku máš super, ja mám etu, síce tú z tých lepších a drahších, nie úplný šmejd, ale tak už by som chcela inú, tak to, čo moja žehlička neurobí, musím dohnať prípravkami. :D ale zatiaľ sa míi to úspešne darí, len o to mi ide, že tie lepšie ničia vlasy čo najmešnej, čo je vEľkou výhodou pri cca každodennom žehliní.
- a tie prípravky vaskúšaj, určite sa oplatia.

kwetuskaaa

sonka
ano..??noo tak teda dakujem za radu,bo som sa stale nevedela rozhodnut ze ktory pripravok je najucinnejsi..a zehlicku mam znacky Remington a musim povedat ze som s nou spokojna

sonkaa

kvetuskaaa
je jedno či su vlnité al. kučer., ale vo vlhku sa ti zvlnia tak či tak. Ja som najprv použ. ten prípravok od l´oréal, čo bežne kúpiš v shope, ale nič moc. Vlasy nechráni ani pred žehlením, ani pred vlhkosťou. Skús od l´oréal professional alebo z matrixu z kozm. salónu. Síce drašie, ale určite výhodnejšie ako tie z obchodov a ti aj dlhšie vydržia. A aj to akú máš žehličku dosť zaváži.

kvetuskaaa

babyyy..potrebujem nutne jednu radu..??aky pripravok je dobry na to aby sa mi vlasy po vyzehleni zase neskrutili,ked je vlhko vonku alebo tak...??????????????????????????pleasee...moje vlasy su take vlnite iba