ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .
Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
Aj ja mam remington S 1032 s trojitou ochranou. A veru, neviem si vynachváliť. Predtým som mala tefal.A teda nic moc :o/
Ja používam pred zehlením prípravok z Loreal a na konceky olejcek z avonu.
ja si idem kupovat zehlicku Bio Ionic iSmooth, vraj je to to najlepsie, co na trhu existuje. Mala som s nou vlasy zehlene 1x a je to fakt skvela zehlicka (mam tvrde, huste, kucerave vlasy).
ja mam zehlicku remington a pripravok na zehlenie si kupujem pravidelne v kadernictve. pravidelne si zehlim vlasy a uz aj davam zastrihavat... na zehlenie si kupujem vlasovu kozmetiku remington, ktora sa dava na vlhke vlasy a som spokojna... a pak ak mam velmi jemne vlasy, pouzivam z avonu tekuty vosk a olejcek na suche vlasy-iba na konce... a som spokojna.... inak bez zehlenioa mam take vlasy ze ani rovne, ani kucerave... taky bordel
to nixa: ja mam remington s 1032 s trojitou ochranou. zehlila som vlasy mojej kamaratke, ma ich zhruba do pol chrbta a sialene kucerave :DD a mala som to raz-dva :)
No totu novu niveou ani neskušajte no akože nerovna to vlasy bez žehlenia to určite nie. Je dobra použiť ju a tak žehliť a po vyžehleni ju opeť natrieť na vlasy a tak ostanu vlasy vyžehlene aspon troška dlhšie ale tak bez žehlenia to naozaj nejde:( takže vlasy si žehlim nadalej ale tak ružove g2be je uplne somarina nič to nepomaha a ked chceete si trocha vlasy uzdraviť niejakou domacou maskou tak zmiešajte vajce s kvapkou citrona a olivovym olejjom a nechajte to pôsobiť ason cca 15 min. a nezabudnite nahriať uterak. Ale inač dobra je na vlasy aj modra maska od dove:) nevie mi dakto poradiť aka je dobra žehlička na vlasy?:( aby fakt vyžehlila aj suche kučerave huste vlasy ?:(
No..pantene na rovne vlasy o nicom. Sunsilk je vseobecne na vlasy velmi dobry,aspon ja mam dobre skusenosti.Vlasy su jemne,leskle,ale nevyrovnaju.Nivea straight n easy nic moc,obycajny sampon,ani ta vona nieje bohvieco.Mne sa ako tak osvedcila maska od L'oreal Uhladzujuci efekt a nechavam ho posobit asi 10 min s nahriatym alobalom. Got2Be na zehlenie je hrozny,vlasy su ako nalakovane,tvrde,zlepene. Pripravok (ten ruzovy) na zehlenie od L'oreal je celkom dobry. .. result- oranzovy sunsilk na poskodene vlasy a maska od loreal su asi najlepsie vyrobky:))
aj ja som si teraz pred dvoma tyzdnami kupila remington S10031 a som maximalne spokojna ! fakt ... a tiez mam dlhee a brutal hustee vlnite vlasy ... a nevadi ked je uzka zehlicka.. tak isto ti vyzehli ...
Aj ja mám dlhé a dosť husté vlasy a mám žehličku Remington, tú užšiu a som s ňou spokojná. Iste ti aj užšia vyžehlí vlasy.
Baby a mate tu niektora dlhe huste vlasy a napriek tomu uzku zehlicku? Musim si kupit novu lebo som na tu svoju stupila a rozhodujem sa medzi uzkou a sirokou (remington S10031,10032) Chcela b ysom asi uzsiu lebo je spratnejsia, ale vyzehli mi moje vlasy rovnkao dobre ako siroka?,