ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .
Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
jaja. waw remington za 400 sk, šak to pomaly jak zadarmo :D
kajuska:) ... mám presne ten prob., čo ty, žehlím vlasy s ňúzkou etou a aj keď používam prípravok od kaderníka, tak vlasy mi to tiež ničí, śice menej ako by som ho nepoužívala, ale predsa. Chcem si už kúpiť žehličku, kt. vlasy tak neničí. Sestra má philips s krubými platničkami, len ja by som zrejme viac ocenila s tenkými, lebo s nimi sa dajú vlasy aj trošku natočiť. Nemali by mi ničiť vlasy len preto, že sú to tenké platničkyx, že?
No a žltý gliss kur som používala aj ja, no terza som skúsiola iné prípravky a nejak sa mi neosvedčili, tak sa asi zas vrátim ku kliss kuru, vEď aj kaderníčka mi ten žltý odporúčila...
no, len mi ešte poraďte nejakú žehličku a cenu prosím. Myslím, že sa oplatí investovať do lepšiej ak nechcem mať vlasy ako slamy.
no ja som ju kupila u nas v tescu.... v lucenci...mali uz iba poslednych par kusov neviem ci este maju
Mila jaja, mohla by si prezradit, kde si ju zohnala za taku sqelu cenu. vrela vdaka
tak ja som si kupila vcera remington s 3007 za paradnu zlavu...stala 400sk... a mozem iba pochvalit
lenkaka: pozri sa na www.bioionic.cz. Objednala som si ju cez salon Rebel v BA a dnes som si bola pre nu. Stoji 4800 Sk, a vraj je najlepsia preto, lebo ma biokeramicke ohrievace s iontovym povrchom, a molekuly vody, ktore sposobuju kuceravost vlasov rozbija prave pomocou iontov a infracervenych nabojov.Uz som si vlasy aj skusala zehlit, ale nie su take, ako ked mi ich zehlila kadernicka, chce to asi vacsiu prax:))
ja mam huste kucerave vlasy.zacala som si ich zehlit uzkou zehlickou eta.zehlila som si ich kazdy den.nevyzehlila ziadne konceky zostavali vlnite.a velmi s mi znicili vlasy..musela som s tym zacat nieco robit.vyskusala som viacero vyrobkov no najvoac sa mi osvedcil gliss kur.tie masky aj sampony su perfektne.nielenze sa mi narovnaju vlasy.ale je tham ajhlbkova regeneracia.thaktiez existuje gliss kur na znicene vlasy,na rozstiepene koneceky.a naozaj to pomohla.welmi som spokojna len sa to velmi rychlo mina.vymenila som zehlicku.za hrubu remington.a vysledok sa dostavil hned.hruba vyzehli ovela viac ako uzka.a efekt vydrzi ovela dlhsie.
ivanya: Ked sa mozem opytat kde si budeš kupovať tú žehličku Bio Ionic iSmooth Conditioning Straightener. a v čom je lepšia ako iné.