ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .
Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
Nezalezi od toho ci ma zehlicka uzke alebo siroke platnicky.. zalezi od povrchu zehlickovej platne.. Ja mam remington a myslim, ze tie vsetky maju uz ten povrch taky, aby to nenicilo vlasy. Pred zehlenim pouzi nejaky pripravok. Ja mam z kadernictva od Loreal professionnel - termoaktivny sprej - hot style constructor. Je super! Ochrani ti vlasy a este sluzi ako aj lak. ale nelepia sa z neho vlasy. A hlavne zehlit vlasy by si si nemala kazdy den!!! Lebo o 10 rokov uvidis ake budes mat znicene vlasy, resp. tych par chlpov co ti ostane na hlave:)))
a este som sa chcela opytat, ze jake prostriedky na vlasy pouzivate, lebo ja si chcem kúpiť buď od welly alebo od loreal professional. Neviete niekto čo je lepšie pls poradte mi prosim dakujem
len.u.lk.a... vzhľadovo sa mi páči tá, kt. si nám ukázala, ale ja súhlasím so sisulienkou. Plánujem si v najbližšiej dobe zakúpiť už o niečo poriadnejšiu žehličku akou je moja momentálna eta. A už som jednoznačne rozhodnutá, že tou žehličkou bude niektorá od remingtonu, síce ešte neviem kt. presne, ale chcem zrejme tú s trojitou ochranou a tenkými platničkami.
to len.u.lk.a. ja keby som si teraz kupovala zehlicku tak jedine remington tie su jednoznacne najlepsie ....aspon podla mna :D a aj kadernicky to tvrdia :))
a čo hovoríte na túto žehličku chcela by som si ju kúpiť ale neviem či nie je horšia ako remington S 1031 ishop.nay.sk
No tak ľudia, včera som si žehlila vlasy s kamoškinou žehličkou, má philps. Myslím, že remington - ka je aj tak lepšia, ale musím uznať, že predsa aj philips je omnoho lepšia ako moja eta. Vlasy som mala rovné ako od kaderníčky, krásne uhladené, lesklé, hladké a vydržali mi tak až do samotného večera. No a dnes, na 2. deň po žehlení mám ešte stále dobré vlasy i keď už nie sú úplne rovné,a le predsa sú pekné. Navyše obrovskou výhodou je, že žehlička mi až tak nezničila vlasy. Len to, že ona má so širokými platničkami, tka som si nemohla určité pramene jemne vytočiŤ do vnútra a moju kratšiu ofinku som tiež mala prob. vyžehliť. Tak ja by som skôr chcela s úzkymi platničkami, vlastne aj pomocou nich sa dajú urobiť pekné vlnky, ak by som chcela. Len som sa chcela opýtať s kými platničkami máte vy žehličky? Ktoré vyžehlia lepšie a ktoré ničia menej vlasy? Či to je jedno?
jaja... tak o tej novej nivevi sa tu na fóre už potísalo kadečo, ale žiadna baba nemala pozitívny ohlas, tak asi to je len ďalšia reklama, kt. si zakladá na klamstve a oblbovaní.
Ja som tiež už vyskúšala všetko možné i nemožné, ale tá moja eta mi vlasy aj tak ničí, teraz už menej, keď používam prípravok na ochranu vlasov pred žehl. od kaderníčky, ale predsa aj tak to nie je práve najlepšia žehlička, tka asi fakt kúpim remingtonku.
Len by som sa ťa ešte chcela opýtať akú remingtonku máš ty? Máš úzke či široké platničky? Pozžívaš aj nejaký prípravok na ochranu vlasov pred žehlením? A čo šampňon a pod.? Hm...?
sonka urcite ti odporucam remingtonku... take jak mam teraz hladke vlasy (a zehenie mi netrva dlho)som nemala ani nepamatam a to som skusila tiez vselico...no a kupila som aj niveu komplet ale bez zehlenia to nic neurobi.... :))
Všetci odporúčate žehličku remington S 1032 s trojitou ochranou. Teraz som si bola pozeraŤ jednotlivé ponuky žehličok na nete a mus=im povedAť, že je dobrá, ale má široké platničky a ja by som ocenila skôr úzke. Ale sú tam aj so širokými, aj s úzkymi, kt. majú trojitú ochranu, tka sa dá vybrať z pomerne slušnýchz ponúk. Ja mám keramickú etu, ale ničí vlasy, tak si plánujem kúpiť remingtom s úzkymi plat. Len by ma ešte zaujímalo aké šampóny, balzámy... používate? Hm?
miska. tak niveu ani neskúšaj, lebno už na fóre o nej padla reč a ani jeden pozitívny ohlas to nemalo.