Žehlenie vlasov a vhodné prípravky

Príspevok v téme: Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
Adulka

ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .

karcoolka

cawte babenky (teda tie ktoré máte také vlasy ako ja) akú zehlicku na vlasy pouzivate a aké prípravky. lebo ja keď si vyžehlím valasy tak ich mám aj rovné ale hrozne mi vadí že ich mám také krepovite skôr tak že pár vláskov trošku vytŕča aj keď sú rovné. Chcela som sa optať či náhodou neiktorá z vás nepoužíva ten oranžový gélik na vlasy z avonu proti krepovitosti. A neviete či si to mám na vlasy nanášať po umytí alebo až po vyžehlenií. pls poradte
a to je ten gélik
www.avon-online.sk

ethel.

to mne to asi tak dobre vyrovnava vdaka tej rowente lissime..ale mam huste vlasy pod ramena a mam ich vyzehlene asi za 10 min, a zehlim asi take 7cm siroke pasy vlasov...

laurikaa

Ethel ja som skúšala nežehliť si vlasy , urobiť si pekné vlny a pod ale proste to nejde sú také vlnité ale nie su to pekné vlny, kým sa ich nedotknem kefou ešte sa to dá, alekeď ich prečešem otras!! :( aké hrubé pramene žehlíš?

ethel.

laurikaa..ja mam tu istu zehlicku a ten isty pripravok z kadernictva...mam kucerave, krepovite vlasy, zehlim si ich uz asi 3 roky...pred nedavnom som si ich prestala zehlit, teda na striedacku, raz kucerava, raz rovna..skus to aj ty, trochu penoveho tuzidlana pre kucerave, pri suseni maj hlavu predklonenu a stalacaj si vlasy, tak sa ti vytvoria vlny....

a ja si zehlim na 170 stupnoch s tou tvojou zehlickou, staci mi prejst jeden krat, ale konceky aj viac...ale obacs si vlasy pred tym vyfukam tou rowentou lissimou...

laurikaa

takže na mnohé odporúčania a superlatívy som si kúpila žehličku remington 1331. Dlho som sa rozhodovala, či chcem uzku alebo širokú a ja naprioek odporúčaniu predavačky som si zobrala uzku čo som ešte mesiac ľutovala. No povedala som si že bude pohodlnejšia a že aj keď mam brutal glhé a husté vlasy an kvalite žehlenia sa to neodrazí. Prvý raz som mala fakt super vlasy ale potom?Neviem čo sa deje ale keď som si dnes žehlila vlasy boolo mi až do plaču, vôbec sa mi nedajú vyžehliť, po jednom pramienku musím prechádzať 3-4 krat a este vôbec nie su rovne a pozor- žehlím na najvyššej teplote 200stupňov, použivam prípravok osis z kaderníctva, a po vyžehlení sú vlasy strašne krepovité a nevydzžia rovné ani deň , okrem toho žehlenie mi trvá 45- 50 minút :( bez žehličky nemôžem vyjsť ani na ulicu a to fakt nežartujem.ä TAK V čOM ROBíM CHYBU?ALEBO SOM SI KúPILA NEVHODNU ZEHLICKU? PROSSIIM UZ SOM ZUUFALA:/

crystallka

ahoj...NEODPORUČAM žehliť vlasy ani nič...BUDEŠ PLAKAŤ !!!

Ja som si vlasy žehlila pomaly 2 roky a zničila som si ich tak,že sa nato nedalo ani pozerať.Okrem toho,sa ti stenšujú vlasy pretože žehlením sa vyparuje voda z nich.Ja ich teraz mám tenké ako niť,ešte tenšie...Vyskúšala som všetkomožné od l'oreal myslím alebo take ničo to bolo v ružovej ˇfľaštičke a na obalke je beyonce...Je to blbosť.Vyskúšala som toho fakt veľa...Navyše som si ich ešte aj farbila...Ak raz máš dané geneticky že máš kučeravé vlasy tak to nezmeníš... Ale ak tak veľmi chceš,tak som počula o nejakom silikónovom spreji vraj stohosu perfektne rovné vlasy...mno neviem...skús to pohľadať a uvidíš....:))

domciatqqqqo

to ktoru etu myslite???ktora eta nevyzelhi dobre???? este by som sa chcela spytat ze co si mam dat po vyzehleni na vlasy aby mi tak ostal uces aby sa mi nepokazill myslim nezvlnil.... diky