ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .
Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
sonka mne sa páčia kučeravé vlasy ale tie moje su proste otras, neviem či su už zničene žehlením alebo čo.Po umyti ich vzdy zapletiem a rano su ako-tak,ale ked ich trochu prečešem je to strašné... Akurát dnes som si pozerala fotky kde som mala vlasy žehlené 1. mesiac a boli fakt krásne ,plné lesku, hladké . A teraz používam všetky možné prípravky a keď vyjdem von proste sa tak ,,nafúknu´´. Je to už uplne zlé, žehlím ich hlavne kvôli tomu aby mali hladky povrch. Niekedy sice neevydržali rovne, ale postupom dni sa tvorili pekne hladke vlny. A teraz musim prejsť žehličkou každý deŇ aby boli hladke, vyjdem von a je po všetkom. Môže to byť aj strihom-mam ich dosť dlhé asi do pol chrbta a rovne zastrihnute, totižto ke%d som bola pri kaderníkovi povedal mi,že pre moje kučeravé vlasy sa iný strih nehodí:( No neviem možno je chyba vo mne, keď ma žehlia v kaderníctve mam vlasy,ako nikdy a vydžia rovné dosť dlho:/ V čom môžem robiť chybu?
laurikaa... laebo ešte ma napadlo, možno máš zlý strih a iný by tvojim kučierkam viac sedel, aby boli krajšie aj bez žehlenia, lebo strih tiež robí vEľmi veľa.
laurikaa... a keď už máš taký problém so žehlením, tka rozmýšľam, či by si radšej neinvestovala do prípravkov na vyzdvihnutie kučeravých vlasov. Budňuu s´ňice kučeravé, no pekne kučeravé. Tie zelené od matrixu sú vraj skvelé. Ale aj drahé a veľmi, tka nemusíš celý rad používať, myslím, že by ti kľudne stačil ten kré,m, kt. sa použ. ako bezoplach. kúra.
laurikaa... myslím, že v žehličke chyba nebude, veľa ĺudí ju už tu odporúčalo, navyše remingtonky majú aj mnoh´=e kaderníčky. V úzkych platničkácvh to tiež nebude, pretože ja mám úzke, síce žehličku značky eta, ale predsa aj tak mám úzke a v pohode sa s nimi dá vyžehliť, max. za 20 min. dorovna. Tak neviem čím to bude. Pŕipravok osis som už mala a nebola som s n´ňim spokojná, vedy som si tiež dlhšie musela žehliť vlasy, ale zas až taký strašný nebol, žeby som mala taký prob. aký si ty opísala, tak naozaj neviem.
eni... to s tvojou kamoškou mi nejak vôbec nejde do hlavy, lebo štruktúra vlasu je danná geneticky a ani žehlenie, ani žiadny prípravok a ani nič iné ju nemôžu ovplyvniť. To, že sa dá ovplyvniť knavlita vlasu je pravda, ale štruktúra (či je vlas rovný, alebo kučeravý) nie.
crystallka... máš pravdu, že kaž. dEň si žehli´t netreba, ja som to tiež robila a som si vlasy zničila, tka teraz keď už žehlim, tka maximňal. 3x do týždňa a aj to použijem kvalitný prípravok na ochranu pred žehl. Ten ružovňy od lň orňeal, voĺne dostupný v obchodoch je somarina jak vyšitá. Dáš za to peniaze a nič to nepomôže.
domciatqqqqo... ja mám na mysli tú, síce lepšiu etu, ale aj tak ničí vlasy. Je keramicka, taká celá čierna, s ňuzkymi platničkami a dala som za ňu cca 900 sk, tak neviem, či teraz sa ti vybaví tá, na kt. myslím aj ja.
No a ja po žehlení dávam na vlásky vosk od nivei diamount gloss, poredtým som dávala aj vosk od l´oréal, taký maličký, s leskom, len teraz ho už neviem nikde zohnať, ale aj od nivei je super a dám si iba trošku, aby som vlasy nemala hneď mastné a spľôasnuté, lebo je známe pravidlo, že vosk zaťažuje vlasy, tak len trošku, aby sa ustálili a nevystrájali mi potom na hlave :D
TAK LENA NEMUSIS PISAT Z MOJHO NICKU TY TELA JEDNO. A INAK FAKT FUNGUJE A ZO ZIADNYM ZELENYM SOM SI HO NEPOMYLILA...
no tak pardon to som si pomyllila stym zelenim ten oranzovy nefunguje
tak ja som si ten gél kúpila a zo začiatku som si myslela že dalsia blbosť ale ono to fakt funguje a to nechcem robiť žiadnu reklamu...