Žehlenie vlasov a vhodné prípravky

Príspevok v téme: Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
Adulka

ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .

jaja

sonka tebe sa povie od kadernika=D...ja byvam v dedine a tu niesu taky kadernici a take salony ako v BA BB KE ZV a inyych vacsich mestach

sonka

jajaa... ten prípravok od l´oréal, o kt. tu bola reč je na žehlenie. A potom je ešte jeden na vlny, takže sú 2, ale neodporúčam ti ich z vlastnej skúsennosti, mala som na žehlenie a nemal žiadny účinok, vlasy som naopak po ňom mala mastné. Keď už uvažuješ o kúpe prípravku, tak radšej už kvalitnejší a od kaderníka.

jajaa

a mate niekto skusenosti s tymto tuzidlom LOREAL Studio line Fix&Shine??? a spominali ste tu aj od loreal nieco na zehlenie s beyonce a ja to teraz kukam a to je ze hot curl pre kulmu tak som zmatena ze ci je aj na zehlenie aj na vlny...?

mangoo

ahojte...ktora zehlicka na vlasy je lepsia (nenici vlasy a lepsie vyrovnava) pre vlasy - keramicka, alebo teflonova??? uvazujem o kupe, mam suche vlasy a neviem sa rozhodnut,ktora je pre mna vhodnejsia.docitala som sa tu aj o nejakych pripravkoch, ktore su vhodne pouzivat pri zehleni...ktore su naj?

sonka

Inak, aby som ešte nezabudla, tie rady ohľadom kúpy vhodnej žehličky mi tiež môžte kľudne písať na pokec na nick sss75 , to by som ešte ocenila viac ako keby ste ich písali tu, lebo tam by som si to aj skôr a rýchlejšie našla.

sonka

prosím poraďte mi, rada by som si kúpila novú žehličku a váham nad dvomi, preto by som veľmi ocenila vaše rady a konkrétne typy. Takže neviem sa rohodnúť či remington S 1031
-odkaz odstránený-
alebo remington S 2004
-odkaz odstránený-

Obe sú s úzkymi platinčkami, kt. by mi vyhovovali presne najviac a na oboch sa dajú vyčarovaŤ aj kučery, čo tiež nei je zlé. Tak mi prosím poraďte. Alebo by ste mi odporúčili aj iné žehličky ako som spomenula?

lenulka

Chcela som sa optať či niekto nevie kde sa dá kúpiť tento hrebeň na žehlenie vlasov www.amazon.com
Ktorý sa používa asi takto nejako www.youtube.com
Na slovensku som ho ešte nevidela a cez internet si ho nechcem objednávať. Prosím poradte som moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc zúúúúúúúúúúúúúúfalá

gugginka

pishi_15: no myslím si že to je ťažko uveriteľné lebo ja mám tiež také vlasy a tiež si ich žehlím ale nemám ich po to také kučeravé. Mne sa zase stalo to že ofina sa mi už vôbec nekrúti lebo je už taká spálená a konce tiež, tak to už ani nežehlím pre istotu. A stred mám pekne vlnití takže mám teraz celkom dobý účes tak ako z filmu takže teraz hodím na to len tužidlo a mám super účes.