Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Žehlenie vlasov a vhodné prípravky

Príspevok v téme: Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
Adulka

ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .

domuška

AHOJTE,DNES SOM SI KÚPILA REMINGTON S 1032...ZVEDAVÁ SOM AKÁ BUDE...MÁM DLHÉ,HUSTÉ KUČERAVÉ VLASY...AKÉ MÁTE SKUSENOSTI S TOUTO ŽEHLIČKOU? PROSÍM,ODPORUČTE MI NEJAKÝ KVALITNÝ PRÍPRAVOK NA VYROVNÁVANIE VLASOV...DÍKY

sonka

geckova žena... áno, remingtom S 1031 tu veľmi vychvaľujú, má ju dokonca aj moja spolužiačka a nedá na ňu dopustiŤ, lenže má široképlatničky, tak sa viac hodí pre dlhšie vlasy, leboo, čo som si s )nou skúšala žehliť moje kratšie vlasy, išolo to ťažko, najmä ofina. Ale inak nie je zlá a radšej si objednaj zo SVK, predsa len istota a remington -- ky sú fakt dobré, tak neoľutuješ.

geckova žena <3

no aj ja rozmýšlam o tom že si kúpim novú žehličku, ale neviem akú. Teda počula som že remington S 1031 je fest dobrá ale som pozerala na internete že sa dá objednávať aj z ameriky a tam je dobrá značka - CHI že vraj odtiaľ sú dobré žehličky a taktiež aj prípravky na žehlenie lenže sa bojím že za to budem moci vycálovať vela peňazí a potom mi to aj tak nepríde tak radšej zostanem pri remingtonke a od kaderníčky si kúpim Wella iron spray či ako sa to volá

sonka

geckova žena... presne to bol môj prípad, vlasy zničené žehlením, preto už plánujem k=upiť lepšiu žehličku. Remington S 2004, čo poviete?

sydney

ibeli: ahoj,nie som odbornicka,ale kadernicky som sa pytala,a potvrdila mi,ze zehlit si vlasy kazdy den je to najhorsie co vlaosm mozes urobit. ja si zehlim zakazdym,ked si umyjem vlasy,ale spotrebujem aj riadne mnozstvo masiek a regeneracnych kur,ale zato mam vlasy zdrave. preto oporucam,nezehli si ich azdy den,pouzivaj od l´oreal hot straight pred zehlenim a masku na vlasy,regeneracnu kuru a serum na rozstiepene konceky,good luck:)

geckova žena <3

no v podstate ti nevypadajú. akurát keď si ich budeš žehliť tak často a používať nekvalitnú žehličku a prípravok tak sa ti môže stať že si ich celkom spáliš a potom sa ti začnú lámať, takže budeš mať pocit že ti padajú...

ibeli

Ahojte , chcem sa len opýtať, žehlím si každý deň vlas. Používam aj prípravky ale potrebovala by som odbornejšiu radu, čo sa môže vlasom stať a nakoľko je to škodlivé, či po určitom čase nezostanem plešatá, s parochňou???Prosím

sonka

jaja... tak si kúp, keď budeš v meste a to ti vydrží dosť dlho, lebo tých prípravkov netreba dávať veľa, no ako ti vravím, ja som už ten ružový prípravok od l´oréal používala a nikdy viac, väčšiu škkodu mi narobil ako úžitok.